Відео

В Києві зухвалець пробігся по машині «копів», але далеко не втік (відео)

В Києві зухвалець пробігся по машині «копів», але далеко не втік (відео)

З’явилося відео, яке зафіксувало зухвалу поведінку хулігана на головній вулиці столиці. Неповнолітній на бігу влетів на службову машину патрульної поліції і пробігся по ній, побивши ногами лобове скло.

«На Хрещатику хлопець пробігся по патрульній машині, розбивши лобове скло і пошкодивши дах. В самому центрі міста – на Хрещатику, навпроти ЦУМУ, поліція затримала зухвалого хлопчиська», – пише інформаційний портал «Київ Оперативний».  

22-літній суб’єкт вчинив акт неповаги щодо стражів правопорядку, вирішивши пробігтися по  автомобілю патрульних, через що у автівки лопнуло лобове скло і лишилися глибокі вм’ятини на даху.  

Один зі зневажених «копів» погнався за кривдником і наздогнав його неподалік Бессарабського ринку. Однак не конвоював зловмисника і сотню метрів, коли той знову дав драпака. Та на Бессарабці порушника спинили небайдужі перехожі. Цього разу хулігана забирали вже двої полісменів, котрі посадили його в патрульну машину.

Відзначається, що від пробіжки по ньому лобове скло дало сітку тріщин в кілької місцях, тож воно підлягатиме заміні. А коштує це немало. На місце прибули слідчо-оперативна група, а також «швидка», яку викликали для затриманого. Пояснити свого ірраціонального вчинку «деструктивний елемент» не зміг.

А спільнота «Київ.ДТП.юа» тим часом виклала відеозаписи камер спостереження, які зафіксували «хвилину слави» київського зухвальця.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, кримінал, поліція
В тему