Відео

У Києві спіймали чоловіка, який безжально вбив безхатька (відео)

У Києві спіймали чоловіка, який безжально вбив безхатька (відео)

Подія сталася у травні: правоохоронці оперативно встановили зловмисника, однак він переховувався від слідства. Чоловіку оголошено про підозру у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть.

За скоєне йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Про це інформує Національна поліція Києва.

До чергової частини Голосіївського управління поліції надійшло повідомлення про смерть невідомого у кареті «швидкої». Лікарі розповіли, що чоловіка з травмами голови та тіла виявили біля річки Либідь.

Як розповів начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин, на місце події виїхали патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група та кінологи:

«При огляді території поліцейські виявили труби теплотраси, під якими мешкають особи без постійного місця проживання. Саме безхатьки розповіли, що потерпілий – 50-річний житель Київщини. Згодом з’ясувалося, що з квітня цього року він вважався безвісти зниклим».

Для розкриття злочину правоохоронці провели комплекс розшукових заходів та слідчих дій, а відтак встановили обставини події та особу, яка до смерті побила потерпілого. Підозрюваний розповів поліцейським, що у нього з потерпілим відбулася словесна перепалка, у результаті якої він побив його дерев’яною палицею.

«Затриманий – 29-річний киянин. Раніше він притягувався до кримінальної відповідальності за різні злочини: крадіжку, грабіж, шахрайство. У грудні минулого року звільнився з місць позбавлення волі. За вчинене правопорушення йому загрожує до десяти років позбавлення волі», – зазначив Олег Волошин.

Чоловікові оголошено про підозру за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. На час слідства зловмиснику обрано запобіжний заход – тримання під вартою.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, кримінал, вбивство, безпритульні, поліція
В тему