Відео

Відомі переможці MTV Movie Awards (відео)

Відомі переможці MTV Movie Awards (відео)

18 червня 2018 року відбулася 27-я церемонія вручення кіно- і теленагород каналу MTV за 2017 рік. Хто ж отримав перемогу?

Нагороду за «Кращий фільм» за версією MTV Movie & TV Awards на церемонії в Санта-Моніці (США) отримала фантастична картина «Чорна пантера».

Окремо в цьому фільмі була відзначена гра актора Чедвіка Боузмана (зіграв короля вакандійців Т'Чаллу), який здобув перемогу в номінації «Краща роль героїчного персонажа». Як передає CNN, під час нагородження актор викликав на сцену «справжнього героя» Джеймса Шоу-молодшого, який в квітні обеззброїв чоловіка, який відкрив вогонь по відвідувачах ресторану Waffle House в штаті Теннессі.

«Отримати нагороду за роль супергероя дивовижно, але набагато важливіше визнати тих героїв, які існують в реальному житті», – сказав Боузман і передав свою нагороду Джеймсу Шоу-молодшому.

Майкл Бакарі Джордан, який також брав участь у фільмі «Чорна пантера» був визнаний переможцем в номінації «Кращий лиходій».

Трейлер фільму «Чорна пантера»

 

 

Серіалом року за версією MTV стали «Дуже дивні справи», актори якого (Міллі Боббі Браун і Ноа Шнапп) також отримали свої нагороди. До слова, цей серіал був удостоєний нагороди і в 2017 році.

Поцілунок акторів Ніка Робінсона і Кейнан Лонсдейл з фільму «З любов'ю, Саймон» був визнаний кращим.

Приз за «Кращу сцену бійки» отримав фільм «Чудо-жінка».

За кращу комедійну роль нагороду отримала Тіффані Хеддіш за роботу у фільмі «Круті дівчатка».

Спеціальну нагороду «Визнання покоління» (MTV Generation Award) отримав актор Кріс Претт.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, сша, фільми, mtv
В тему

Останні матеріали