Відео

Світлана Лобода згадала про минулорічний скандал з журналістами (відео)

Світлана Лобода згадала про минулорічний скандал з журналістами (відео)

Українська співачка Світлана Лобода показала фрагмент минулорічного відеокліпу на пісню «Случайная». Відео артистка оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

«Была в нашей жизни история, инсценированная одним телевизионным каналом. Тяжелое было время, но жизнь все расставила по своим местам...», – прокоментувала публікацію українська співачка.

Судячи з усього, артистка згадала скандал з телеканалом «1+1» у березні 2017 року. Тоді журналісти проводили зйомки біля будинку Світлани Лободи для проекту «Українські сенсації». Помітивши знімальну групу, дві машини охорони співачки заблокували репортерів і відібрали камери, пригрозивши зброєю.

Незабаром після цього Світлана Лобода випустила кліп до пісні «Случайная», в якій показала сюжет з нападником на її охоронця журналістом, а також вирушила до Москви на передачу «Пусть говорять» з Андрієм Малаховим, де розповіла про зухвалість українських ЗМІ. При цьому артистка охоче показала свій будинок журналістам з РФ.

До коментарю під відео вона додала хештег «Україна» і «Ми повернемося».

Очевидно, після того, як співачка розповіла про новий тур по Росії і Туреччині, не включивши в нього України, тепер передумала і «повернеться» у рідну країну.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, світлана лобода, кліп
В тему