Відео

Тернопільський священик жорстко засудив Олега Винника (відео)

Тернопільський священик жорстко засудив Олега Винника (відео)

Тернопільський священик, митрофорний протоієрей Євген Заплетнюк нещодавно у своїй проповіді жорстоко розкритикував зірку української естради Олега Винника.

У недільній проповіді священик розповідав, що любов і ненависть людини повертається до неї. І як приклад розповів про концерт Олега Винника.

Виступ співака співпав із днем жалоби, коли у місті ховали загиблого на фронті воїна АТО. Але незважаючи на це, Винник зібрав цілий стадіон фанів, які слухали його «дешеві пісеньки» за які відділи чималі гроші. Більше того, артист виступав виспівував на сцені, доки його мати помирала.

Нагадаємо, земляки жінки розповіли, що вона померла у понеділок, 28 травня, в лікарні. Причину смерті односельці називати відмовилися.

Відзначається, що артист не зміг бути з мамою останні хвилини її життя. На вівторок, 29 травня, у артиста запланований стадіонний концерт в Тернополі.

«...в артиста в той день померла мати. Він маючи можливість бути біля мами, провести її, попросити в останній раз пробачення – він пішов співати, бо гроші дорожчі. Каже «Мама мені сказала» – нічого мама тобі не казала, бо мама вирощує своїх дітей так, щоби на старість хтось подав ложку води», – сказав Євген Заплетнюк.

Відео виступу священика можна переглянути на YouTube. Про Олега Винника протоієрей починає говорити з 10 хвилини.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, олег винник, релігія
В тему