Відео

Вакарчук зробив заяву про свою участь в президентських виборах (відео)

Вакарчук зробив заяву про свою участь в президентських виборах (відео)

За рік до президентських виборів в суспільстві активно обговорюють можливих кандидатів, які навіть не заявляли про своє бажання балотуватися.

Після повернення зі Стенфордe музикант Святослав Вакарчук різко висловився про ажіотаж навколо його рейтингу та участі в президентських перегонах.

Коментуючи розмови про можливу участь у президентських перегонах на виборах в Україні, Вакарчук в інтерв'ю Elle заявив, що жодній його відповіді все одно ніхто не повірить.

За словами Вакарчука, суспільство має бути готовим змінюватися та ростити лідерів. Воно повинно бути готове до появи інших осіб у великій політиці. Співак згадав про Японію. Її економічне диво могло статися в умовах, коли японці змінювалися паралельно з імператором.

Вакарчук висловив думку, що зараз багато політиків "паразитують" на найважливіших цінностях.

"Повинні з'явитися лідери, особистий приклад яких стане сигналом початку змін. Але і суспільство має бути готовим змінюватися. І створювати запит на таких лідерів. І тільки одночасність цих процесів може дати результат", - упевнений музикант.

По суті, можна припустити, що Вакарчук може і готовий балотуватися, але це буде можливо тільки тоді, коли суспільство «дозріє» до того, що потрібно змінюватися.

Згідно з попереднім опитуваннями громадської думки, 55% громадян підтримали б кандидатуру Святослава Вакарчука на виборах президента України. При цьому 15% проголосували б за Володимира Зеленського.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, святослав вакарчук, вибори
В тему