Відео

Крістен Стюарт босоніж пішла проти загальних правил (відео)

Крістен Стюарт босоніж пішла проти загальних правил (відео)

Зірка вампірської кіносаги «Сутінки» Крістен Стюарт, яка відвідала Каннський кінофестиваль, вразила журналістів і публіку своєю невимушеністю.

Крістен прибула на захід у сріблястому міні-платті і в чорних човниках sз червоними підошвами на високих підборах від Christian Louboutin. Фотографи встигли зробити лише кілька фото, як акторка, зупинившись прямо на червоній килимовій доріжці, демонстративно скинула з ніг туфлі і пішла далі босоніж, тримаючи їх у руці.

У цей час якраз ішов невеликий дощик. Деякі очевидці спочатку припустили, що Крістен побоювалася впасти, адже було слизько. Однак справжня причина полягала в іншому. Як з'ясувалося, 28-річна Стюарт роззулась у знак протесту проти заборони на туфлі без підборів.

На одному з попередніх кінофестивалів у Каннах, у 2015 році, декількох жінок не пустили на показ фільму через те, що вони були у взутті на плоскій підошві. Організатори заявили, що такі туфлі не відповідають заходу і всі відвідувачки зобов'язані надягати туфлі на високих підборах для червоної килимової доріжки.

Стюарт вважає, що технічно не порушувала правил фестивалю: заборону ходити босоніж не озвучували.

 

 

Раніше Крістен казала, що їй не подобається «дрес-код» світу шоу-бізнесу. «Люди засмучуються, якщо ти не носиш взуття на підборах... Якщо ви не просите хлопців одягати сукню і підбори, то ви не можете просити і мене теж», – заявила актриса у інтерв’ю минулого року.

Цікаво, що на червоній доріжці Крістен роззувається не вперше. В одному з інтерв’ю декілька років тому, Стюарт, на пару з журналісткою, також скинула незручне, хоча і красиве, взуття.

 

 

Нагадаємо, у 2004 – 2009 роках Крістен Стюарт зустрічалася з актором Майклом Ангарано, з яким познайомилася на зйомках фільму «Говори».

Працюючи над фільмом «Сутінки» в 2008 році, вона знайомиться з актором Робертом Паттінсоном. Артисти кіно настільки вжились у ролі, що почали зустрічатись у реальному житті. Влітку 2012-го Крістен завела інтрижку з режисером фільму «Білосніжка та мисливець» Рупертом Сандерсом. Тоді молоді люди розірвали стосунки. Проте у вересні 2012 року вампірська парочка помирилась, і Роберт зробив Крістен пропозицію. Однак через рік вони остаточно розлучилися.

Зараз Стюарт не приховує свою бісексуальність. Улітку 2016 року в інтерв’ю Крістен підтвердила, що зустрічається з дизайнером спецефектів Алішею Каргайл. Якийсь час у пресі мусували чутки про весілля пари, але незабаром дівчата розбіглися. Крім Каргайл, Стюарт зустрічалася з французькою співачкою і актрисою Соко, також у неї був короткий роман зі співачкою і продюсером St. Vincent, яка працювала над саундтреком до режисерського дебюту Стюарт. З кінця 2016 року в Крістен стосунки з 27-річною моделлю Стеллою Максвелл, яка у свій час мала роман з американською актрисою і співачкою Майлі Сайрус.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, крістен стюарт, фестиваль
В тему

Останні матеріали