Відео

430-кілограмовий пакистанець щоранку з’їдає 36 яєць (відео)

430-кілограмовий пакистанець щоранку з’їдає 36 яєць (відео)

Житель Пакистану мріє про титул чемпіона з паверліфтингу, перетягує заведений трактор, що буксує, та щодня поглинає на сніданок понад три з половиною десятки яєць.

Пакистанський гігант Арбаб Хізер Хаят, що мешкає в місті Мардан, заявляє, що є найсильнішою людиною на планеті. І йому мимоволі віриш, бо важить пакистанець аж 430 кілограм і усім своїм виглядом нагадує швидше рухому гору, ніж людину. Щоби стати сучасним геркулесом, щоранку гігант з’їдає 36 яєць. А в Мережі гуляє популярне відео, на якому зафіксовано, як чоловік «бореться» із заведеним трактором – він завиграшки одною рукою перетягує тросом сталеву машину, яка при цьому марно намагається здати назад.

Пакистанець заявляє, що поставив собі за мету стати чемпіоном із паверліфтингу: «Моя ціль – стати чемпіоном. Я вдячний Богові за свою силу. І мій вихід на світову арену із силового триборства – всього лише питання часу», – упевнений велетень.

Зріст опасистого силача – без малого 1,9 метра. Причому жодних проблем зі здоров’ям при такій феноменальній вазі, за твердженнями самого «пакистанського Халка», він не відчуває.

«Я почуваю себе абсолютно комфортно з такою вагою. Більше того, я мушу її завжди підтримувати, якщо хочу стати найсильнішою людиною на планеті. Ще будучи підлітком, я зрозумів, що хочу займатися паверліфтингом і брати участь у чемпіонатах для найсильніших людей», – розповідає велетень.

У своєму місті Хаят знаменитість. А в Пакистані його вже вважають найсильнішою людиною на планеті. Щодня сотні людей приходять до будинку силача, щоб зробити з ним селфі. Та амбітний гігант хоче, аби про нього дізнався весь світ.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, пакистан, пауерліфтинг
В тему

Останні матеріали