Відео

В програші Юлії Самойлової звинуватили Україну (відео)

В програші Юлії Самойлової звинуватили Україну (відео)

Представниця Російської Федерації Юлія Самойлова розплакалася, коли дізналася, що не змогла увійти у фінал Євробачення. Відповідне відео було розміщено YouTube-каналі TOP NEWS.

На відео відображено момент оголошення учасників, які боротимуться за звання найкращого співака Європи. Уже у кінці, коли стало зрозуміло, що російська співачка до фіналу не пройшла, камера показала 29-річну Самойлову, яка плакала. Поруч з дівчиною був її чоловік і команда. Вони підтримували та заспокоювали артистку.

«Я не можу говорити. Вибачте!», – сказала Самойлова.

Варто зазначити, що за словами продюсера співачки, – Яни Рудковської, Юля зробила все, що змогла, оцінки глядачів і журі були справедливими. А ситуацію, що склалася назвала форс-мажором.

За її словами «форс-мажор» полягав у тому, що Самойлова не змогла виступити у минулому році, коли конкурс проходив на Україні. Нагадаємо, російську співачку не пустили до Києва. У Португалії ж у Самойлової, за словами Рудковської, були сильні конкуренти, які «виходили на сцену і чудово співали без бек-вокалу».

Відповідно, якщо публіка правильно зрозуміла Рудковську, то Самойлова мала всі шанси на перемогу на Євробачення у 2017 році.

До слова, вперше за 13 років учасник від Росії не виступатиме у фіналі.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, євробачення, юлія самойлова
В тему