Відео

Найкращі серіали травня-2018 (відео)

Найкращі серіали травня-2018 (відео)

Бенедикт Камбербетч грає алкоголіка з вищого суспільства, зірка «Декстера» стає хірургом, перекваліфікуватися в детективи, а Наталі Дормер з «Ігри престолів» перевтілюється в директрису коледжу.

Про найкращі серіали 2018 пише vesti-ukr.com.

«Дощ»

Трилер США, Данія

Дата виходу 4 травня

В ролях: Ібен Хьейле, Альба Аугуст, Лукас Тоннесен, Міккель Бое Фёльсгор, Ларс Симонсен і Йоханнес Кунке (обидва грали в серіалі «Міст»).

Серіал з 8 епізодів, знятий Netflix, розповість про брата з сестрою, які вибираються з бункера в пошуках залишків цивілізації. Шість років тому невідомий вірус знищив велику частину населення Скандинавії. Ті, що вижили намагаються адаптуватися в новому світі, керуючись нотатками з блокнота свого батька про вірус і про небезпеки, які можуть їм зустрітися.

 

 

Головні герої зустрічають групу тих, що вижив, і приєднуються до неї. Разом вони відправляються в небезпечну подорож в пошуках життя в Скандинавії. Головне завдання героїв - не потрапити під отруйний дощ, до якого переноситься небезпечний вірус, і не стати жертвою людей зі своєї ж компанії.

«Солодка гіркота»

Драма США

Дата виходу 6 травня

У ролях: Еван Йоніка, Елла Пернелл, Кейтлін Фіцджеральд, Том Стеррідж

 

 

Історія 22-річної провінціалки Тесс, яка приїжджає завойовувати Нью-Йорк. Знявши невелику кімнату в простому міському районі, дівчина влаштовується працювати офіціанткою в престижний ресторан на Манхеттені. Незабаром вона знайомиться зі світом розкоші, де правлять секс, наркотики і алкоголь, і вчиться виживати в жорстокому світі великого бізнесу.

«Безпека»

Детектив Великобританія

Дата виходу: 10 мая

У ролях: Аманда Аббінгтон, Ханна Артертон, Луїс Гріторекс, Майкл С. Холл

 

 

Восьмисерійний серіал від Netflix, розроблений автором детективів Харланом Кобен. Головна зірка фільму - Майкл С. Холл з «Декстера» - грає хірурга Тома, батька двох дочок-підлітків, який ніяк не може прийти в себе після смерті дружини від раку. Але тут пропадає одна з його дочок, і це змушує його вийти з нескінченної депресії і почати пошуки. З'ясовується, що, крім його дочки, за останній час пропало багато дівчаток, і в дев'яти випадках з десяти історії зникнення дуже схожі. Том виявляє, що його дочка пропала Не без сліду - він весь час зустрічає людей, які недавно її бачили ... і здається, що раз у раз він відстає, але всього лише на крок.

«Патрік Мелроуз»

Драма Великобританія

Дата виходу: 12 травня

В ролях: Бенедикт Камбербетч, Холлідей Грейнджер, Дільяна Букліева, Блайт Деннер

 

 

Патрік Мелроуз - плейбой, аристократ і алкоголік. Для нього найстрашніший кошмар - бути тверезим. А оскільки герой Бенедикта Камбербетч постійно під градусом, спілкується він далеко не як аристократ, тому приготуйтеся: в серіалі багато ненормативної лексики. Незважаючи на гроші і розкіш, життя Патріка складно назвати легким і безтурботним. У дитячі роки йому довелося пережити жорстоке ставлення батька.

«Пікнік у висячої скелі»

Драма, детектив Австралія

Дата виходу: 25 мая

В ролях: Самара Вівінг, Маделин Мадден і Лілі Салліван

 

 

Міні-серіал з шести епізодів, який запускає Amazon, заснований на однойменній книзі Джоан Ліндсі. Це історія про загадкове зникнення трьох школярок і вчительки з коледжу Епплярд на День святого Валентина в 1900 році. Подія надасть неймовірний вплив на студентів коледжу, сім'ї зниклих дівчат і все містечко, поруч з яким знаходиться Епплярд.

Прем'єрний показ серіалу відбувся на Берлінському кінофестивалі. Одну з головних ролей - міс Хестер Епплярд - зіграла зірка «Ігри престолів» і «Голодних ігор» Наталі Дормер.

«Мрії»

Трилер США

Дата виходу: 30 мая

У ролях: Сара Шахі, Денніс Хейсберт, Кетрін Морріс, Сендхіл Рамамурті, Джессіка Лу, Джон Флетчер

Колишнього парламентера і поведінкового експерта Мару залучають до проекту просунутої програми віртуальної реальності, користувачі якої відмовилися повертатися в реальність і впали в небезпечну віртуальну кому. Мару належить проникнути в свідомість інших людей, щоб переконати їх повернутися в реальний світ.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, серіали
В тему