Відео

Скандальний кліп Кіркорова образив Пугачову (відео)

Скандальний кліп Кіркорова образив Пугачову (відео)

Російська співачка Алла Пугачова висловила своє обурення у зв’язку з виходом зухвалого кліпу Філіпа Кіркорова на пісню «Колір настрою синій».

Відео викликало бурхливу реакцію інтернет-користувачів, адже в ролику засвітилося багато зірок, а сам поп-музикант приміряв на себе образ репера Фейса і здивував ненормативною лексикою – пише vesti-ukr.com.

У кліпі знялися Яна Рудковська з маленьким сином, Григорій Лепс, Микола Басков, Тіматі, Ольга Бузова і репер Гнійний. А ось Алла Пугачова засмутилася, що колишній чоловік не покликав зніматися і її, розповів актор Станіслав Садальський.

«Прикиньте, навіть Алусик Пугачова подивилася цей шедевр і дзвонить Кіркорову:  «Філіп, ну що за фігня? Я б із задоволенням зіграла б в цій ***! Хоч би запитав! Ну що за справи, Філя?» – процитував Пугачову Садальський.

Читайте також: У новому кліпі Кіркорова зібралася половина російських артистів (відео)

Однак не всіх нова відеоробота Кіркорова привела в захват. Деякі користувачі соцмереж були обурені кліпом, в якому містилися сцени куріння, розпивання алкогольних напоїв та вживання нецензурної лексики, і зажадали позбавити співака звання народного артиста. Відповідну петицію, адресовану російському президенту і міністру культури, підписали понад чотири тисячі осіб.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, філіп кіркоров, алла пугачова, кліп
В тему