Відео

Дзідзьо знімає новий, пікантний фільм (відео)

Дзідзьо знімає новий, пікантний фільм (відео)

Команда DZIDZIO розпочала роботу над створенням нової комедії. Сюжет пікантної картини вигадав сам Дзідзю. Комедія нікого не залишить байдужим, бо тема – унікальна і така, якої ще ніколи не було у фільмах Михайла Хоми (Дзідзьо).

У фільмі «DZIDZIO перший раз» головний герой Дзідзьо, в душі – великий артист і наївна дитина, все своє життя приховує один маленький секрет, який переростає у величезну проблему. На цей раз не найкраща мама, ні його крутий друг не зможуть йому допомогти. Тому що таку делікатну справу Дзідзьо повинен вирішити вперше і дуже обережно. Фільм «DZIDZIO перший раз» вийде в український прокат 25 жовтня 2018 року.

До слова, у 2017 році на екрани вийшла комедія «DZIDZIO Контрабас». Тоді ж після прем’єри фільму в інтерв'ю виданню «Mind.ua» продюсер фільм Сергій Лавренюк повідомив, що можливо буде знято передісторію фільму. Про продовження фільму Михайло Хома нічого не сказав, проте повідомив, що це не остання його робота у кіно. Можливо картина «DZIDZIO перший раз» розповість передісторію картини «DZIDZIO Контрабас».

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, dzidzio, фільми
В тему