Відео

Олег Винник роздає прихильницям поцілунки (відео)

Олег Винник роздає прихильницям поцілунки (відео)

20 квітня на своїй сторінці у Instagram один з найталановитіших співаків вітчизняної естради Олег Винник розціловував своїх фанаток.

Саме таку світлину він опублікував у своєму акаунті. З фото зрозуміло, що артист саме виступав на сцені, коли почав «загравати» до камери, що наближалася.

Світлину Винник підписав так:

«До старту масштабного Всеукраїнського туру «Ти в курсі» – рівно місяць! Ви готові? Я вже в очікуванні зустрічі з вами, скучив за вашими посмішками. Привеземо у ваші міста нове шоу, ексклюзивну програму і багато сюрпризів!»

Нагадаємо, співак у травні 2018 року вирушить у масштабний тур, який охопить найбільші концертні майданчики, а також понад десять стадіонів країни. З новою програмою «Ти в курсі» виконавець проїде більш як 30 міст і дасть близько 45 концертів.

Завершиться турне 7 листопада концертом у столиці. Співак збере київський Палац спорту, де представить масштабну концертну програму, а також подарує глядачам яскраве світломузичне шоу.

Зараз Олег працює над записом свіжих треків і до початку концертного туру планує презентувати два альбоми – українською та російською мовами. Поряд з новими піснями в програмі також прозвучать головні хіти артиста: «Щастя», «Ніно», «Вовчиця», «Полон», «Як жити без тебе». Безумовно, родзинкою кожного виступу стане пісня «Ти в курсі».

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Україна
В тему