Відео

«Ревізор» у Луцьку: бойова продавчиня повалила ведучу на підлогу (відео)

«Ревізор» у Луцьку: бойова продавчиня повалила ведучу на підлогу (відео)

Напередодні, 9 квітня, в ефір «Нового каналу» вийшла телепередача «Ревізор. Магазини», яку команда телепроекту записала у обласному центрі Волині ще минулої осені. Нарешті лучани отримали змоги побачити всі результати цієї перевірки.

Ще 3 та 4 жовтня 2017-го телевізійники з доскіпливою перевіркою відвідали одні з найбільш людних у Луцьку місць торгівлі: ринок «Центральний» (Старий), супермаркет «Салют», гастроном «Сова» і магазин «Євросеконд».

Читайте також: «Ревізор» наробив «шороху» у Луцьку! Перевірили «Салют», Старий ринок, «Сову»

Звісно, далеко не в усіх згаданих торговельних точках продавці були раді таким незваним гостям. Та особливо непривітний прийом телеведуча-ревізорка Наталія Кудряшова мала все ж таки на Старому ринку Луцька. В певний момент невдоволення торговців настільки виросло, що внаслідок тяганини Кудряшова опинилася на підлозі.

Так, коли у м’ясному павільйоні Наталія у стерильному халаті і рукавичках вирішила зайти за прилавок за відсутності продавщиці та перевірити якість продуктів у рефрижераторі, одразу біля неї опинилася продавчиня і стала грубо виштовхувати ревізорку з-за прилавка зі словами: «Хто вам дозволив за мій прилавок зайти?».

З огляду на те, що жіночка-торговець була не дрібної статури, ведуча в результаті шарпанини впала на брудну підлогу біля яток і її стерильний одяг було зіпсовано.

«Що ви робите? Ви що зробили? Я до вас із добром прийшла, а ви?...» – кричала Кудряшова, якій помогла підвестися її ж кривдниця.

Завершилося все тим, що на шарварок, який зчинився, вчасно нагодився поліцейський, перевірив у телепрацівників документи, що вони дійсно виконують редакційне завдання і мають право здійснювати цю перевірку. Лише після цього ревізор змогла продовжити свій огляд.

А результатами останнього стали: нестікеровані злиплі й залежані м’ясопродукти у морозильній камері і поіржавілі та «бруднючі, бруд аж кришиться» холодильники. А найгірше – порушений температурний режим зберігання (курятина зберігалася при температурі 14 градусів за Цельсієм замість допустимих 6). Очевидячки, продавець недарма намагалася не допустити ревізорку за прилавок.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему