0 0000
Новини

«Ревізор» наробив «шороху» у Луцьку! Перевірили «Салют», Старий ринок, «Сову»

«Ревізор» наробив «шороху» у Луцьку! Перевірили «Салют», Старий ринок, «Сову»

Два останні дні, 3 та 4 жовтня, Луцьк лихоманило. Ще б пак: до нас приїхав сам «Ревізор»!

Першими ревізорів побачили у супермаркеті «Салют», що на проспекті Грушевського. Так, Svetik Lets, яка якраз купували продукти на вечерю, зауважила, що дуже сумнівається в тому, що керівництво супермаркету нічого не знало про приїзд телевізійників: «Нові холодильні вітрини почали ставити за декілька днів. Усе мили-чистили, всі були такими зайнятими, що коли виставляли товар на полиці, геть забули про усі коди».

Хоча, сміється лучанка, їй приїзд «Ревізора» був до душі, адже ввечері вона змогла купити додому тепленького свіженького хлібчика. А ось працівники та керівництво «Салюту», скоріше за все, були розчаровані перевіркою, адже Наталія Кудряшова, нова ведуча програми, не рекомендувала «Салют» через кулінарні вироби, які вже давно були прострочені.

Якщо перевірка «ревізора» у  «Салюті» пройшла більш-менш спокійно, то коли телевізійники раптом вирішили завітати на Старий Ринок, там почався справжній скандал! До слова, молочний павільйон, як і продуктові ряди були часто-густо пустими. А бари і кафе, де люблять «грітися» продавці ринку та покупці «обмивають» покупки,  закрились «за технічними причинами».

А ось м’ясний ряд, певно, вирішив не зважати на  приїзд якоїсь там Кудряшової, і продовжував працювати. Точніше, м'ясо на прилавках було, а ось деяких продавців як корова язиком злизала.  

Що побачив «Ревізор» у м’ясному ряді? Бруд на вітринах та прилавках, нічим не прикрите м'ясо, яке лежало мало не на землі тощо. Ну, лучани та гості міста, які купують тут м'ясо, вже звикли до такого, а ось ведуча була просто шокована.  

До слова, зважаючи на те, що різні види м’яса по Луцьку практично в одну ціну, то більшість городян йде купувати його у супермаркети, де воно розфасоване, зважене, чисте. Так само якщо хочеться купити не свинини чи курятини, а для прикладу телятини чи баранини, то ринок в цьому випадку рідко може запропонувати такий асортимент.

 

Поки Кудряшова чи то перевіряла, чи то, рилася, за словами однієї з продавчин, під прилавком, пристрасті досягли свого апогею: продавці зі всіх сторін кричали, мовляв, що приїзд «Ревізора» - це заказуха, адже Старий ринок хочуть закрити.

Навіть викликали наряд поліцейських та муніципалів. Натомість хтось із знімальної групи накинувся на місцевих журналістів, які знімали усе дійство на телефони, та пообіцяв порозбивати усі гаджети.  

Аби не втрачати обличчя, Наталя Кудряшова мужньо проводила перевірку, незважаючи ні на що, і навіть наприкінці зйомки вирішила перевірити вагу біля виходу з ринку. «Вага не придатна для зважування, адже показує невірні результати», – таким був вердикт «Ревізора».

Приїхали телевізійники на перевірку і до невеличкого продуктового магазину «Сова», що розташований біля ТЦ «Гостинець». Ефекту  несподіванки також не вийшло, адже ще зранку продавчині вправно прибирали у магазині, та на всю силу працював пилосос.

Десь після сьомої вечора нарешті діждались дорогих гостей. Кудряшова, чомусь, перевірку почала не одразу, а хутко побігла на другий поверх, де розташована адміністрація та керівництво магазину. Певно, «что-то пошло не так», і перевірка таки розпочалась. Тендітні дівчата-продавці мужньо втримували атаку телевізійників.

У підсумку, через те, що нібито продавці не знають законів України щодо належного спілкування з покупцями, «Ревізор» «не рекомендував магазин «Сова» у Луцьку. «Ну й добре, йдіть собі з Богом», - подумали дівчата-продавчині та продовжили спокійно  працювати. До слова, певно, Кудряшова не знає, але у Луцьку катастрофічно не вистачає робочого персоналу, зокрема продавців та касирів. Адже якщо волинські представники чоловічої статі масово їдуть на заробітки за кордон, аби будувати, штукатурити, фарбувати будинки полків, німців, бельгійців тощо, то жінки їдуть збирати чорницю у Фінляндію, полуниці  та яблука до Польщі, фасувати курятину та рибу до Німеччини. На запитання, навіщо, то ж у Луцьку можна без проблем влаштуватися продавцями, жіночки зневажливо усміхаються: «За 2300 гривень на місяць, стоячи за прилавком цілий день? Та ні, дякуємо, ми краще туди, де доларами платять».  

Отака от перевірка Луцька вийшла у «Ревізора», пошуміли, навели шороху та й поїхали собі.  Ну й добре, йдіть собі з Богом…

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему