Відео

Макс Барських презентував новий кліп (відео)

Макс Барських презентував новий кліп (відео)

Днями український співак Макс Барських презентував кліп «Зроби голосніше», в якому постав у незвичайному образі. Ця робота кардинально відрізняється від попередніх робіт двадцятирічного артиста.

Допитливі фанати книги помітили, що сюжет кліпу знятий з книги сучасного французького письменника Бернарда Вербера «Імперія ангелів».

«В «Зроби голосніше» я співаю про людину, яка за покликом серця починає новий шлях, відкриває нові країни, не боячись бути в них непоміченим і непотрібним, – каже Макс Барських. – Цей персонаж дуже близький мені: за 28 років я не раз робив відчайдушні вчинки, які кардинально змінювали мій шлях і якість життя... і на кожних витках цих змін я відчував себе впевненіше. Своєю музикою я хочу поділитися зі слухачем одним простим секретом – якщо слухаєш своє серце, завжди знаєш, якою дорогою йти...»

Режисером кліпу став продюсер Макса Алан Бадоєв. Готувалися до зйомок чотири місяці, а зняли кліп за чотири дні. У кліпі знялися 94 актора і 48 осіб знімальної групи. Макс Барських змінив шість образів, для яких було зшито 100 костюмів.

«Я вирішив створити історію, в якій персонаж Макса – це Ангол Господній. Він курирує душі тих, хто чує себе, а значить, чує підказки свого Ангела, – розкрив ідею кліпу Алан Бадоєв. – Центральне місце дії кліпу – підземний світ метрополітену. Саме там за добу проходять мільйони людей. Хтось із них приголомшений рутиною, а хтось слухає своє серце і вірить в мрії. Саме їх головний герой і веде до успіху» – розповів Алан.

Нинішній рік для 28 річного Макса Барських ювілейний: своє 10-річчя на сцені співак відзначить світовим туром, що включає більше 20 країн.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Україна
В тему