Відео

Вірастюк буде худнути у «Зважені та щасливі» (відео)

Вірастюк буде худнути у «Зважені та щасливі» (відео)

Телеканал СТБ розпочинає зйомки восьмого сезону найвагомішого шоу країни "Зважені та щасливі". Цього року боротися за здорове і щасливе життя будуть батьки і діти. Про йе повідомили на сайті телеканалу СТБ.

У новому сезоні буде худнути заслужений майстер спорту України, володар титулу "Найсильніша людина світу" і неодноразовий чемпіон світу в силовому багатоборстві Василь Вірастюк.

"Скажу чесно, самому тренуватися складно. А на проекті "Зважені та щасливі" є можливість худнути в компанії. Завжди веселіше й ефективніше, коли хтось підбадьорює, піджучує. Я не ставлю собі за мету досягти якоїсь конкретної цифри. Я просто хочу скинути вагу, щоб мені було комфортно сидіти, стояти, щоб було чудове самопочуття", – пояснив Вірастюк.

Тренери шоу – В'ячеслав і Марина Узєлкові – вже готуються до зустрічі зі своїми новими підопічними. Під чиїм керівництвом буде худнути Василь Вірастюк та з ким в парі він прийде на проект, поки невідомо.

"Нам сподобався досвід минулого сезону – коли на рівних з учасниками худнула відома в Україні персона. І ми раді, що Василь відгукнувся на нашу пропозицію, - коментує Директор ТО, яке виробляє "Зважені та щасливі" Євген Тунік. 

Зйомки найголовнішого реаліті про схуднення стартують у квітні та триватимуть до середини літа. Прем’єра нового сезону шоу «Зважені та щасливі» в ефірі СТБ традиційно відбудеться восени 2018 року.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Україна
В тему