Відео

Вийшов трейлер фільму «Фантастичні тварини: Злочини Гріндевальда» (відео)

Вийшов трейлер фільму «Фантастичні тварини: Злочини Гріндевальда» (відео)

У Мережі з’явився перший трейлер продовження фільму «Фантастичні звірі і де вони мешкають». Ролик опубліковано на YouTube-каналі студії Warner Bros. Лише за добу відео набрало 5 млн переглядів.

Картина отримала назву «Фантастичні тварини: Злочини Гріндевальда» і розповість історію боротьби молодого Дамблдора і Ньюта Скамандера з темним чарівником Гелертом Гріндевальдом.

Дія фільму розгортається у Європі 1928 року. За сюжетом кінострічки з ув’язнення втік небезпечний темний чарівник Гелерт Гріндельвальд. Він згуртував навколо себе однодумців і готовий розпочати війну проти маглів.

Зупинити зло здатний тільки молодий Альбус Дамблдор. У цій нелегкій пригоді  йому допоможе колишній учень Ньют Скамандер.

Також читайте: Актор Джуд Лоу зіграє в поттеріані Дамблдора-гея

Режисером продовження, як і першої частини картини, виступив Девід Єйтс.

Головні ролі виконають Едді Редмейн, Джуд Лоу, Кетрін Вотерстон і Джонні Депп. В трейлері показали молодого Дамблдора у виконанні Джуда Лоу, а також самого Гріндевальда, якого зіграв Джонні Депп.

Також читайте: Таємниці знаменитого Северуса Снейпа відкрилися після смерті виконавця

Прем’єра фільму запланована на 15 листопада 2018 року. Вихід третьої частини очікується у 2020 році.

Варто зазначити, що спочатку «Фантастичні звірі» задумувались як трилогія, але згодом творці повідомили про плани розширити сюжет до п’яти фільмів. Сценарії для кінокартин пише Джоан Роулінг.

Також читайте: Секрети Гаррі Поттера розкрила його авторка

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ
В тему