Відео

Олег Винник презентував нову пісню (відео)

Олег Винник презентував нову пісню (відео)

Напередодні 8 березня, один з найпопулярніших, і безумовно найбажаніший співак України презентував нову авторську композицію «Ты в курсе».

44-річний артист заявив, що фраза «Я знаю ты в курсе, что ты в моем вкусе» йому сподобалася вже давно, але лише нещодавно, чоловік зміг накласти ці слова на музику.

«Це пісня про стосунки «з перчинкою», грайливі моменти, шалені вчинки. У житті часто трапляється так, що непрості стосунки переростають у  пристрасне кохання», – коментує свою нову роботу співак.

Композиція «Ти в курсі» стане заголовною в новому концертному турі виконавця, який стартує в кінці травня і охопить найбільші концертні майданчики, а також більше десяти стадіонів країни. Також зі сцени звучатиме пісня «Як жити без тебе», кліп на яку співак представив 14 грудня 2017 року.

Нагадаємо, нещодавно навколо персони Олега Винника розгорівся неабиякий скандал. На початку січня на каналі 1+1 показали сюжет про особисте життя співака. За інформацією, яку знайшли журналісти, Винник давно одружений зі своєю бек-вокалісткою Таїсією Сватко, відомою під сценічним ім'ям Таюне. Пара разом виховує сина.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Україна
В тему

Останні матеріали