Відео

Відродили легендарний «бананофон» – слайдер Nokia 8110 (відео)

Відродили легендарний «бананофон» – слайдер Nokia 8110 (відео)

Компанія HMD Global представила на виставці MWC 2018 у Барселоні відроджений «бананофон» Nokia 8110. Телефон підтримує LTE-зв’язок і такі сучасні програми, як, наприклад, Google Assistant і месенджери. Про це повідомляє CNBC.

Улюблений слайдер епохи, який уперше побачив світ у 1998 році, був оновлений зовні, проте, як і раніше, гарантовано викликатиме ностальгію в серцях користувачів.

Оригінальна версія телефона з’явилася в 1999 році у фільмі «Матриця» (The Matrix), у сцені, в якій Нео намагався втекти зі свого офісу.

Нова версія Nokia 8110, як і модель 3310 минулого року, – це сучасний телефон, який усе ж має вигляд моделі 1998 року.

Nokia також представила сміливу нову палітру. Віддаючи належне прізвиську 8110 «банановий телефон», компанія створила яскравий варіант телефона «бананово-жовтого» кольору, який є одночасно яскравим і привабливим. Існує також традиційна чорна версія.

Новинка пропонує можливість знову відчути давно забуте тактильне відчуття при відповіді або завершенні дзвінка. Тобто можна емоційно повісити трубку, сердито хляпнувши кришкою.

Читайте також: Легендарну Nokia 3310 перевипустять (відео)

Фронтальної камери у Nokia 8110 4G немає, зате є основна розширенням 2 Мп. Ще одна особливість нової-старої Nokia 8110 4G відображена в назві – підтримка 4G LTE – і при викликах, здійснених у VoLTE, і при використанні як точки доступу Wi-Fi.

Акумулятор ємністю 1200 мА забезпечує роботу протягом 48 годин у режимі прослуховування музики (є роз’єм 3,5 мм) і до 9 годин – у режимі розмови при використанні VoLTE.

Новинка вийде у варіантах із одним і двома слотами для карт SIM. У продаж Nokia 8110 4G надійде в травні за ціною €80.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ
В тему