Відео

Чому переміг Melovin, а Tayanna зазнала поразки? (відео)

Чому переміг Melovin, а Tayanna зазнала поразки? (відео)

Цього року на Нацвідборі на Євробачення змінився музичний продюсер – замість Костянтина Меладзе артистів для конкурсу відбирав композитор Руслан Квінта, відомий своїми хітами для багатьох українських артистів, починаючи з «Одна калина» для Софії Ротару і закінчуючи «П’яним сонцем» для Alekseev.

Однак його, на відміну від продюсера «ВІА Гри», позбавили можливості виставляти свої бали. Проте своїх фаворитів він назвав, правда, коли голосування вже було зупинене і його думка вже ні на що не впливала.

Про особливості конкурсу та його учасників Руслан поділився в інтерв’ю виданню vesti-ukr.com.

– Руслане, під час телеефіру ви сказали, що у вас два фаворити – Melovin і Tayanna. Чим він виявився сильнішим за співачку?

– В першу чергу тут він відкрився для мене як артист. Коли я слухав його пісню ще перед нацвідбором, якогось резонансу я не відчув. Тоді я послухав пісню, з якою він виступав рік тому, – і резонансу теж не було. Нова відрізнялася лише тим, що вона трохи швидша. Але доволі дуже шаблонна і зрозуміла – якраз для Євробачення. Однак я відчув, що він дуже цілеспрямована людина і жадає перемоги як ніхто інший. Melovin готовий заради перемоги йти на все – битися і боротися, це весь час відчувалося на репетиціях. Мою увагу він привернув тим, що дуже впевнений у собі і в тому, що робить. Я зрозумів: це боєць, а таких артистів мало. Для Євробачення потрібно мати міцні нерви.

– Якщо Melovin покаже поганий результат на Євробаченні, ви будете за нього вибачатись, як це зробив минулого року Меладзе, вибачившись за O. Torvald?

– На фіналі я назвав його своїм фаворитом, і його обрали люди, причому кожна третя смс була за нього. Зараз на нас усіх лежить велика відповідальність. У Меловіна зараз почнеться інше життя, про яке він ще не знає. Тепер йому потрібно повісити на стіну список і жити за ним, а він дуже великий. Починаючи з того, що йому потрібно схуднути, зайнятися з косметологом, ще серйозніше – вокалом і англійською мовою, а також аранжуванням пісні, до якої у мене є питання, і я готовий йому допомогти. Так, у нього є хороший спосіб – уже зараз у соцмережах пішла хвиля з мемами у вигляді собак хаскі.

Читайте також: Євробачення: що відомо про фіналістів нацвідбору (відео)

– Який головний мінус Tayanna, чому вона програла?

– Важко сказати, бо в день фіналу нацвідбору вона для мене була ідеальна у всьому – у вокалі, номері та пісні. Ви кажете, що вона втратила в еротизмі, після того як коротку спідницю змінила на брючний костюм. Але це рішення її продюсерів, і для мене вона зовсім не втратила свого еротизму. Проблема в іншому. Після її виступу журі почало обговорювати не пісню, а весь цей «сир-бор» з приводу фонограми. Почалося з Данилка, а далі ні Джамала, ні Женя Філатов нічого не сказали про саму пісню. Так, вийшло прибрати нехороший наліт інтриг, що Таня нібито співає під «фанеру». Я знаю її давно і розумію, що вона прекрасний вокаліст. У такій постановці танцювати, падати і тримати ноти гідно похвали.

– Чому тоді саме з ім’ям Tayanna цього року пов’язано так багато інтриг? Нібито через неї знявся з нашого нацвідбору ваш колишній підопічний Алексєєв, знову ж ця історія в підозрі в «фанері»?

– Таня давно на естраді, за цей час могло з’явитися багато недоброзичливців – то це шлейф, який тягнеться за нею з моменту роботи в групі «Гарячий шоколад», з якої вона пішла. А може, хтось у ній відчув серйозного конкурента і спробував їй зіпсувати настрій у цьому конкурсі.

Нагадуємо, Україну на "Євробаченні" 2018 представлятиме Melovin

– Був ще скандал з приводу її конкурсної пісні – спочатку вона мала співати пісню «Квiтка», але її довелося замінити, через те що композиція була оприлюднена раніше, 1 вересня. А це забороняють правила міжнародного конкурсу. Невже ви не знали всього цього?

– Для мене «Квiтка» була сильнішою, ніж «Леля». Тому мені шкода, що так вийшло. Крім цього, коли я вів переговори з артистами, які брали участь у минулому нацвідборі, у нас було побажання, щоб нова пісня помітно відрізнялася від колишньої.

– Звідки пішла хвиля, що Tayanna переможе в нацвідборі, ще до того, як стали відомі всі учасники?

– Думаю, що це робота її команди, а вона у неї найпотужніша і професійна – продюсер і менеджери.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Україна
В тему