Відео

Навчився добувати електрику з металевих бочок (відео)

Навчився добувати електрику з металевих бочок (відео)

Житель міста Полтави Віталій Майборода запропонував жителям країни добувати електроенергію за допомогою металевих бочок. Про це він розповів у відеоролику, розміщеному на YouTube.

Майборода вказує, що зібрав з двохсотлітрових бочок жовтого і блакитного кольорів вертикальний роторний вітрогенератор. Він також зазначає, що до його винаходу можливе підключення автомобільного генератора потужністю один кіловат.

Чоловік додав, що завдяки вітрогенератору щомісяця можна буде отримувати 200-300 кіловат-годин електроенергії.

«За допомогою такої вітроустановки можна буде живити дачний будиночок, приватний будинок, гараж, дачу, кіоск, склад, будь-який об'єкт, який забажаєте. Він буде виробляти енергію за рахунок вітру. Безкоштовно», - запевнив Майборода.

У січні повідомлялося про жителя Вінниці, який розібрав всі домашні електроприлади і газовий котел через упевненість в тому, що будинок опалюється російським газом. Чоловік не спав і не їв п'ять діб поспіль, виніс все речі з дому, намагався викурити свої документи на дворі, а потім заявив, що навколо одні «сепаратисти».

Крім того, вінничанин висловив упевненість в тому, що його переслідують і показують інформацію про нього по телебаченню. Також чоловік спробував зірвати з батька червону сорочку, заявляючи, що цей колір «від диявола». Суд відправив його на примусове лікування в Вінницьку обласну психоневрологічну лікарню імені Ющенка.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Україна
В тему