Відео

Поселив у себе вдома 300 кішок (відео)

Поселив у себе вдома 300 кішок (відео)

Житель американського міста Медфорд, штат Нью-Йорк, поселив у своєму будинку близько 300 кішок. Про це повідомляє dailymail.co.uk.

Колишній провідник поїзда Кріс Арсену (Chris Arsenault) перетворив більшу частину будинку в котячий притулок. У кімнатах натягнуті гамаки для його вихованців, а до стін прибиті численні сідала.

На подвір'ї встановлено годівниці і вольєри для кішок. Сам Арсену тулиться в єдиній кімнаті площею близько дев'яти квадратних метрів, де є все необхідне для життя, включаючи туалет і раковину. Там він спить, готує їжу і обідає.

58-річний чоловік піднімається о сьомій годині ранку і весь день доглядає за кішками: наповнює їх годівниці і поїлки, змінює лотки і займається прибиранням. Щоб мити приміщення було простіше, стіни покриті пластиком, а підлога вистелена вінілом.

Арсену вирішив відкрити притулок після того, як знайшов біля залізниці покинутих тварин. «Там було тридцять кошенят, і було видно, що вони хворі, - розповідає він. - Я знав, що якщо залишу їх там, вони помруть, тому приніс їх додому».

За його словами, кішки допомагають йому чимось зайняти час після загибелі 24-річного сина, який потрапив в ДТП на мотоциклі.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ
В тему

Останні матеріали