Відео

Ukrainian Fashion Week: голі моделі та повні роти ікри (відео)

Ukrainian Fashion Week: голі моделі та повні роти ікри (відео)

Другий день Ukrainian Fashion Week запам'ятався кількома яскравими моделями в різних колекціях. Зокрема еротичною від бренду Dafna May, де на подіум вийшла негритянка з відкритою однією груддю, яку вона, правда, прикривала долонею. Багато глядачів майже в один голос сказали: "нічого собі наряд" – пише vesti-ukr.com.

Крім цього, колекція цього бренду сподобалася дівчатам таким елементом, як високі білі ботфорти. І ще одна епатажна модель цієї колекції - біла футболка із зображенням великих червоних жіночих губ, а рот набитий чорною ікрою.

Цікава була і колекція дизайнера Лариси Лобанової, котра в малюнках більшості своїх моделей експлуатувала японську тему, а саме символ національного прапора Японії: сонце, що сходить, і гори із засніженими вершинами.

Однак найепатажнішою і цікавою стала колекція бренду GUDU. У всіх моделей на обличчя були надіті непрозорі маски без вирізів для очей, і кожна з них була із таким же малюнком, як і сам одяг.

Можливо, саме через ці маски і трапився курйоз, коли одна з моделей на фінальному загальному показі спочатку почала похитуватися, а через десяток метрів і зовсім впала.

На цьому Fashion Week було не так людно, як зазвичай на подібних показах. Але на показ GUDU зібралися подивитися як колеги по індустрії, так і звичайні глядачі, серед яких було багато хіпстерів.

Солістка "Время и Стекло" Надя Дорофєєва прокоментувала все побачене. "Я вважаю, що правильно зробили дизайнери, що використовували ці маски, тому що я завжди спочатку дивлюся на зачіски і на мейк-ам, і це мене відволікає від речей, а в цей раз я нормально могла розглянути всі костюми. Найбільше мені сподобалися костюми в клітку, але вони більше підійшли б не для повсякденного носіння, а для виступу на сцені. Хоча і в звичайному житті я найбільше люблю штани, і зараз я теж прийшла в джинсах".

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Україна
В тему