Відео

У кліпі Лободи «Парень» знявся молодий Бред Пітт (відео)

У кліпі Лободи «Парень» знявся молодий Бред Пітт (відео)

25 січня фанатам Світлани Лободи представили новий кліп на композицію «Парень».

Відео опубліковане на офіційному YouTube-каналі виконавиці. І його позиціонують як один з найдорожчих кліпів у історії вітчизняного шоу-бізнесу. У кліпі, який вражає масштабними зйомками і неймовірними трюками, співачка постає в образі жінки-вамп: холодної, пристрасної і здатної на все заради свого раптового захоплення.

«Сюжет простий, – каже режисер і продюсер співачки Нателла Крапівіна. – LOBODA – це жінка, для якої не існує кордонів. Вона здатна змінювати реальність навколо. І коли на її шляху постає молодий і красивий «хлопець», вона з легкістю забирає його в свій запаморочливий світ. От тільки вижити в світі таких пристрастей дано далеко не кожному. Такі умови гри».

Локацією був обраний величезний замок, побудований у стилі готичної архітектури, що вмістив у себе і танцмайданчик, і ресторанний зал, і навіть майданчик для вертольота, повідомляє «Сегодня».

Гелікоптер, до слова, незважаючи на свій «неживий» статус, у плани знімальної групи все ж вніс свої корективи. «Через нельотну погоду нам довелося відкласти зйомки, весь графік у результаті збився, і найцікавіше, що у виграші від цього залишилася наша чотиринога героїня – пантера. Її тривала оренда обернулася нам сумою, яку можна порівняти з бюджетом маленької країни», – розповідає Світлана.

Один з попередніх кліпів – «Твои глаза» – буквально днями подолав рубіж у сто мільйонів переглядів на YouTube. Головний герой відео – красень Назар, модель і за сумісництвом танцюрист балету LOBANDA, – настільки сподобався шанувальникам, що автори вирішили продовжити його історію. «Але цього разу ми не зловживали спецефектами з його очима, а більше експериментували з гравітацією тіла і тяжінням одне до одного», – згадує Світлана.

Варто зазначити, що у новому ролику 35-річна Лобода постала в образі вампіра і відьми, а її юний партнер виступив жертвою. У відеороботі, яку сама артистка називає «вампірською сагою», атмосферу створюють готичні замки, вертоліт і розкішна пантера. Мало того, що у кліпі обіграли тему кровопивць, так ще й головний герой дуже схожий на молодого Бреда Пітта із фільму «Інтерв’ю з вампіром», який вийшов на екрани у далекому 1994 році.

Нагадаємо, що прем’єра пісні відбулася на початку грудня минулого року. Автором треку є соліст популярної групи «Інь-Ян» Артем Іванов (ISAAC), який брав участь у конкурсі «Нова хвиля–2017» у Сочі.

На YouTube кліп усього за три години набрав 35 тисяч переглядів.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Україна
В тему

Останні матеріали