Відео

Українська співачка, яка гастролює Росією, зняла кліп у Львові (відео)

Українська співачка, яка гастролює Росією, зняла кліп у Львові (відео)

Луна представила відео на пісню «Поцілунки» з нового альбому «Острів Свободи».

27-річна українська співачка, автор пісень, модель, фотограф і режисер кліпів Христина Бардаш (справжнє ім’я Луни), яка активно будує кар’єру в Росії, презентувала кліп на нову композицію. Однак у РФ не знайшлося місця для зйомок нового відео, тож ролик знімали в Україні.

Робота над кліпом Луни проходила на Личаківському кладовищі та на Високому замку у Львові, а також на одному з пагорбів Києва, звідки відкривається панорама міста. Також відео записували у квартирі бабусі артистки, де відтворили авангардний монтаж у традиціях фестивального кіно.

Сама ж пісня «Поцелуи» складається з двох частин: перша є переспівом вірша британського поета Роберта Бернса, а другий куплет співачка написала разом з другом. Нагадаємо, що сама Луна описує свою музику, як «душевний поп» з ностальгією за 90-ми і нульовими.

Відзначимо, що Христина Бардаш народилася в місті Карл-Маркс-Штадт округу Дрезден, НДР, у родині військового. Нині співачка заміжня за засновником гурту «Гриби» Юрієм Бардашем.

Співачка знімалася в кліпах Quest Pistols на пісні «Забудем все», «Ты так красива», «Бит». Знімала кліпи для виконавців Юлії Nelson, K.A.T.Y.A (ex. IYA), «Ноггано», «Нерви».

Цікаво, що саме Луну назвали проривом 2017 року в РФ.

Всього за тиждень кліп на пісню Луни на YouTube переглянули 350 тисяч разів.

«Ця пісня послана мені згори, і я з великим трепетом дарую її вам. Якщо захочете поплакати, обов’язково плачте, адже самопожертва в почуттях варта будь-яких сліз, переживань, настроїв», – прокоментувала свою роботу Луна.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Україна
В тему

Останні матеріали