Відео

Ванна з пінкою: хазяйка показала, як купає гігантського пітона (відео)

Ванна з пінкою: хазяйка показала, як купає гігантського пітона (відео)

Німкеня продемонструвала, як приймає банні процедури її домашній улюбленець – здоровенний жовтий плазун з родини пітонів.

Виявляється, не тільки люди, а й пітони люблять час від часу поніжитися у тепленькій ванні з пухкою піною. Принаймні саме такі водні процедури влаштувала для свого домашнього улюбленця жителька Німеччини. Про це пише видання «Дейлі Мейл».

Двохвилинне відео, на якому зафіксований процес купання гігантської змії, стрімко набирає популярності в Мережі. Бачимо, як хазяйка обережно і з величезною натугою тягне до ванної кімнати 60-кілограмову велетенську змію життєрадісного жовтого кольору. І виглядає на те,  що ці маніпуляції з вгодованим пітоном для жінки цілком звичні, бо вона чудово із цим справляється. Ще й приказує домашньому улюбленцеві «Ти тільки поглянь  на свою велику гепу!» і «Який же ти брудний!», а також дражнить його «смердючою».  Фактично німкеня, не виказуючи і тіні страху, ставиться до свого пітона, як до замурзаного цуценяти, якого потрібно викупати.

Врешті хазяйці вдається частково помістити свого вихованця у ванну. Й ось пітон повністю зісковзує у резервуар, наповнений теплою водичкою. Після цього висуває голову, вкриту пелюстками пишної піни, і тихенько шипить. Далі нам крупним планом показують забавне видовисько: хазяйка легенько штовхає у ніс задоволену морду пітона, покриту піною, і той ховається у ванні. 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ
В тему

Останні матеріали