Відео

Найменша жінка Британії нижча за дворічну дитину (відео)

Найменша жінка Британії нижча за дворічну дитину (відео)

Британка Джорджія Ранкін, котра має зросту всього 2 фути 7 дюймів, отримала титул найнижчої громадянки країни.

Жителька Великої Британії Джорджія Ранкін страждає від рідкісної форми скелетної дисплазії, відомої також як карликовість. Днями дівчину офіційно визнали наймініатюрнішою жінкою Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії. Про це пише видання «Дейлі Мейл».

Джорджі 19 років, проте вона нижча за середньостатистичну дворічну дитину і лише трохи вища за власного собаку – восьмитижневого цуцика породи ши-тцу на кличку Поппі.

Джорджина, яка є сертифікованим майстром-візажистом і має 14 000 підписників у YouTube, постійно відчуває біль, та все одно продовжує посміхатися. Батьки Джоржджі – 40-літня педагог Андреа і 42-річний поліцейський Саймон – зрозуміли, що з їхньою донькою щось не так, незадовго після її народження. Дитя почало стрімко втрачати вагу. Украй рідкісна форма скелетної дисплазії призвела до зрощування кісток дитини, не дозволяючи їй рости.

Однак найбільше затьмарює життя дівчині аж ніяк не її маленький зріст. А постійні болі. «Я відчуваю біль від моменту, коли прокидаюсь, аж до моменту, коли засинаю», – зізнається Джорджина. Щоб якось таке терпіти, дівчина жменями ковтає знеболювальні, зокрема морфін і парацетамол, а також протизапальні  пігулки. Та незважаючи на це, юна британка не втрачає смаку до життя і почуття гумору.

Хоча Джорджі й почувалась ізольованою в школі через свою хворобу, тепер наймініатюрніша британка цінує те, що відрізняє її від інших. «Мені подобається бути унікальною», – зізнається вона після того, як прославилася. І з усмішкою пригадує курйози, пов’язані з її зростом. Так, краватка, яку вона носила у середній школі, була довша за неї саму. А різдвяна шкарпетка, в яку Санта насипав солодощі, заміняла їй спальний мішок. Правда, знаходити одяг, розрахований на 3 – 4-річних малюків, який би не виглядав аж надто дитячим, 19-літній дівчині нелегко.

Канал Джорджії на відеохостингу YouTube, де вона ділиться секретами мейк-апу з дівчатами з усього світу, – MakeupJunkieG.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ
В тему