Відео

Мати намагалася продати невинність 13-річної дочки (відео)

Мати намагалася продати невинність 13-річної дочки (відео)

Заповзятлива мати збиралася продати невинність своєї дитини за $26 000.

Мешканку Челябінська затримали в одному з московських ресторанів під час отримання півтора мільйона рублів від заможного клієнта.

На «угоду» 35-річна мати приїхала в столицю разом зі своєю 25-річною знайомою, а покупця знайшла через Інтернет. Співробітники правоохоронних органів затримали обох жінок. Мама та її напарниця не стали приховувати своїх намірів і під запис розповіли про мету візиту в Москву і що мали план продати в Мережі невинність 13-річної дівчинки. Вимога у жінок була одна – клієнт повинен бути заможним, оскільки вартість першої ночі становила 1,5 мільйона рублів.

Коли всі умови були обговорені, жінки придбали квитки на літак і вирушили в столицю. Затримали їх після одержання грошей від умовного підприємця, який заздалегідь повідомив правоохоронцям про підготовлювану операцію.

«В одному з московських ресторанів співробітники поліції затримали двох жінок на гарячому під час передачі їм 1,5 млн рублів. Зараз дівчинка перебуває в лікарні на час розслідування. Її матері з подругою загрожує від трьох до десяти років в’язниці», – повідомили в місцевій поліції.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ
В тему