Відео

Машину п’яного порушника на Рівненщині довелося зупиняти зі стріляниною (відео)

Машину п’яного порушника на Рівненщині довелося зупиняти зі стріляниною (відео)

П’яний водій Audi поводився неадекватно і порушував Правила дорожнього руху, тому патрульні змушені були відкрити вогонь.

Інцидент стався в Костополі, що на Рівненщині,  у неділю ввечері, 21 січня.

Як повідомляється, порушник, рухаючись на червоний сигнал світлофора, ледь не збив пішоходів. Зважаючи на небезпеку життю та здоров’ю людей, поліцейський застосував табельну вогнепальну зброю, переконавшись, що це не загрожує громадянам, зробивши попереджувальний постріл вгору та у заднє ліве колесо автомобіля. Проте це не зупинило зухвалого водія. Йдеться на сайті Нацполіції.

Лише на вулиці Рівненській районного центру екіпажу ГРПП вдалося заблокувати рух утікачеві службовим авто. Попри це зловмисник намагався протаранити службовий автомобіль, виїхав на тротуар, де зіткнувся із бетонним смітником та стіною будинку.

Правопорушником виявився 30-річний житель Костопільського району. До того ж він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди автомобілі отримали механічні ушкодження, але, на щастя, ніхто з учасників події не постраждав.

За фактом опору працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків у поліції розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 342 Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до двох років.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Україна
В тему