Відео

Власник веб-магазину відлупцював клієнтку за поганий відгук (відео)

Власник веб-магазину відлупцював клієнтку за поганий відгук (відео)

У Китаї власник сторінки на торговельній інтернет-платформі проїхав 850 кілометрів, щоби помститися невдоволеній клієнтці, яка пожалілася на поганий сервіс.

Струсом мозку і переламом руки закінчилася для молодої китаянки на ім’я Сяо Де скарга в розділі «Відгуки» на сторінці інтернет-магазину одягу. Дівчину побив власник веб-крамниці, причому щоб зробити це, подолав 850 кілометрів з іншого кінця країни. Про це пише видання worldofbuzz.com.

20 грудня минулого року Сяо вирішила поповнити свій гардероб і зробила на Taobao (найпопулярніша азійська торговельна платформа і одна з найбільш популярних у світі) замовлення на 50 доларів. А коли і через троє діб куплені нею речі так і не відправили, дівчина залишила на сторінці магазину скаргу на повільне обслуговування. Після цього її почав засипати погрозами власник онлайн-магазину, чоловік на ім’я Чжан. Зокрема, погрожував дівчині фізичною розправою: «та я знищу тебе». В підсумку такого їхнього спілкування Чжан проїхав більше ніж 850 кілометрів, а це майже день у дорозі, щоб особисто покарати клієнтку за негативний відгук.

Напад відбувся 27 грудня в місті Чженчжоу, провінція Хенань, поблизу пункту доставки, куди прийшла Сяо Де. Вуличні камери спостереження зафіксували чоловіка середніх літ, який шарпав і завдавав ударів молодій жінці.

Зваливши її на землю, зловмисник утік з місця події. Пізніше в побитої дівчини медики діагностували струс головного мозку і перелам руки. До честі китайських правоохоронців, вони швидко вистежили і 6 січня цього року арештували нападника. Агресивного власника інтернет-магазину, нетерпимого до критики, відправили за ґрати на 10 діб, а керівництво платформи Taobao узагалі видалило акаунт неадекватного продавця.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ
В тему