Відео

Вийшов трейлер зворушливого фільму «Не хвилюйся, далеко він пішки не втече» (відео)

Вийшов трейлер зворушливого фільму «Не хвилюйся, далеко він пішки не втече» (відео)

«Не хвилюйся, далеко він пішки не втече» – майбутній американський біографічний фільм режисера Гаса ван Сента. Картина заснована на однойменних мемуарах художника-карикатуриста Джона Каллахана.

Гас Ван Сент – американський кінорежисер і сценарист, який відомий глядачу завдяки таким проектам, як «Розумник Вілл Хантінг», «Психо» (римейк Хічкока) та «Гарві Мілк». Сюжет фільму розповідає про карикатуриста і музиканта Каллахана, який помер у 2010 році. Герой став алкоголіком у 12 років, наркоманом – ще до досягнення 20, а в 21 рік потрапив в аварію, в результаті чого в нього паралізувало ноги і руки (причиною ДТП послужив його нетверезий стан).

Після цієї події Каллахана відправили на терапію, на якій вчили тримати олівець двома руками. Саме таке хобі зробило його відомим. Карикатурист відзначився чорним гумором і надзвичайним сарказмом. Його роботи згодом друкували в журналах New Yorker, Penthouse і Playboy.

Головну роль у фільмі виконав 43-річний Хоакін Фенікс. Він знімався у таких фільмах, як «Фатальна пристрасть» та «Вона». Також у картині грають Джона Гілл, Джек Блек і Руні Мара.

Світова прем’єра картини відбудеться вже 19 січня в рамках фестивалю «Санденс». В американський прокат стрічка вийде 11 травня 2018 року.

За день відео набрало на YouTube маже 1 млн переглядів. 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ
В тему