Відео

Скандал через секс-кліп від курсантів льотного училища (відео)

Скандал через секс-кліп від курсантів льотного училища (відео)

У Мережі з’явилася петиція на підтримку курсантів російського Ульяновського льотного училища, що зняли скандальну пародію на кліп італійського діджея Бенні Бенассі Satisfaction, пише life.ru.

– Відео знімалось як жарт і не мало ніякого підтексту. Курсанти першого курсу не думали, що цим можуть зіпсувати престиж свого інституту або підвести керівників, – ідеться в тексті петиції.

Відзначається, що автором петиції «Не відраховуйте ульяновських курсантів» є Андрій Борисенко. Адресати – ректор училища Сергій Краснов, Росавіація і прокуратура. На підтримку курсантів уже виступили понад 2700 осіб.

Раніше стало відомо, що курсанти Ульяновського льотного училища зняли еротичний кліп на хіт італійського ді-джея Бенні Бенассі Satisfaction.

Ректор Ульяновського льотного училища Сергій Краснов пообіцяв, що після з’ясування всіх обставин буде вжито відповідних заходів.

При цьому скандальне відверте відео, яке зняли першокурсники Ульяновського інституту, виявилося пародією на ролик британських військових. Як стало відомо, в Мережі ще з 2015 року гуляє відеозапис, на якому військовослужбовці з Великої Британії під ту ж відому композицію «запалюють» приблизно в такому ж стилі, як і курсанти з Ульяновського інституту. 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ
В тему

Останні матеріали