Відео

Тіло солістки гурту Cranberries Долорес О’Ріордан знайшли у лондонському готелі (відео)

Тіло солістки гурту Cranberries Долорес О’Ріордан знайшли у лондонському готелі (відео)

Співачці було 46 років. Причину смерті поліція не розголошує.

О’Ріордан 20 років прожила у шлюбі з колишнім тур-менеджером гурту Duran Duran Доном Бертоном, у подружжя є троє дітей.

В офіційній заяві представників співачки повідомляється, що вона була у Лондоні на сесії звукозапису. Пише ВВС. Україна.

«Її рідні вражені раптовою звісткою і вимагають не втручатись у сімейні справи в цей складний час», – також зазначено у заяві.

У 2017 році Cranberries оголосили про початок світового турне, яке повинно було охопити, зокрема, Британію і США. Однак у травні минулого року, в розпал туру по Європі, група була змушена скасувати концерти через проблеми зі здоров’ям у О’Ріордан. На сайті гурту повідомляли, що в співачки проблеми зі спиною. Але нещодавно, у грудні, О’Ріордан написала на своїй сторінці у Facebook, що почувається добре і навіть виконала кілька пісень на святі журналу Billboard у Нью-Йорку.

Нагадаємо, Долорес О’Ріордан здобула всесвітню популярність як солістка групи Cranberries. У 1994 році вона виконала одну з найвідоміших композицій колективу під назвою Zombie, яка швидко посіла перші місця у національних музичних чартах Австралії, Франції, Німеччини, Бельгії та інших країн.

У 2003 році О’Ріордан почала сольну кар’єру. Зокрема, вона записала пісні до фільму Мела Гібсона «Страсті Христові».

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ
В тему