Відео

Хижаки роздерли циркового коня (відео)

Хижаки роздерли циркового коня (відео)

У китайському цирку на репетиції лев і тигр напали на коня.

Спроба розправи над нещасною твариною сталася в цирку Cangxian Cirque в міському повіті Цансянь провінції Хебей. Про це повідомляє dailymail.co.uk.

Момент події зняв один зі співробітників цирку, присутній на репетиції. На кадрах відеозапису видно, як під час виступу хижаки виходять з-під контролю дресирувальника і накидаються на коня.

У спробі відбитися від диких звірів кінь починає бігти по арені, проте лев міцно зачепився за жертву. Дресирувальники та інші працівники цирку за допомогою палиць і батогів намагаються відігнати хижих кішок, і в якийсь момент їм навіть це вдається. Через кілька секунд лев із тигром знову накидаються на знесиленого скакуна.

Один з працівників цирку заявив, що за задумом авторів шоу хижаки мали їхати на коні на спеціальному сідлі. Його не особливо здивувало те, що сталося. «Це дикі тварини, на відміну від коня. У документальних фільмах показують, що вони їдять корів. Так що їхня поведінка нормальна», – вважає він. За його словами, кінь вижив і отримав «незначні пошкодження». 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ
В тему