Відео

Названі найбезпечніші автомобілі 2017 року (відео)

Названі найбезпечніші автомобілі 2017 року (відео)

Європейська організація з проведення незалежних краш-тестів (Euro NCAP) назвала найбезпечніші автомобілі 2017 року.

Як зазначається на euroncap.com, переможців обирали в шести різних категоріях, оскільки неможливо оцінювати з точки зору безпеки автомобілі різних класів.

При складанні рейтингу експерти враховували ступінь безпеки дорослих пасажирів і дітей, безпеку пішоходів і систему «активної безпеки», яка має на увазі сукупність конструктивних і експлуатаційних властивостей автомобіля.

Всього у 2017 році організація провела краш-тести 70 нових або рестайлінгових моделей.

У представницькому класі найбезпечнішим визнали Volkswagen Arteon. Ступінь захищеності дорослих пасажирів експерти оцінили в 96%, дітей - в 85%, пішоходів - також в 85%, «активну безпеку» - 82%.

 

 

У категорії «компактний кросове» краще за всіх в краш-тестах проявив себе Volvo XC60. Експерти оцінили ступінь захищеності дорослих пасажирів в цій моделі в 98%, дітей - 87%, пішоходів - 76%, а система «активної безпеки» отримала 95%.

 

 

У категорії «міні-кросовер» найбезпечнішим був визнаний Volkswagen T-Roc, ступінь захищеності дорослих пасажирів якого оцінена в 96%, дітей - 87%, пішоходів - 79%, а «активна безпека» - в 71%.

 

 

В В-класі (невеликі автомобілі) найбезпечнішим визнали Volkswagen Polo. Експерти високо оцінили ступінь безпеки дорослих, дітей і пішоходів (96%, 85% і 76% відповідно), проте система «активної безпеки» цієї моделі отримала лише 59%.

 

 

У категорії «компактвен» експерти назвали найбезпечнішим Opel Crossland X: ступінь захищеності дорослих пасажирів оцінена в 85%, дітей - 84%. Низькі оцінки отримали ступінь безпеки пішоходів і система «активної безпеки» - 62 і 57% відповідно.

 

 

У категорії «малий сімейний автомобіль» найбезпечнішими були визнані відразу дві моделі від Subaru - Impreza і XV. Експерти оцінили ступінь захищеності дорослих пасажирів в Subaru Impreza в 94%, дітей - 89%, пішоходів - 82%, а система «активної безпеки» отримала 68%.

 

 

Що стосується Subaru XV, то єдиною відмінністю від Impreza став показник ступеня захищеності пішоходів - 84%.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Авто
В тему