Відео

Прем’єри тижня в українському кінопрокаті: 11-19 січня (відео)

Прем’єри тижня в українському кінопрокаті: 11-19 січня (відео)

11 січня в український кінопрокат виходять чотири нових фільми: жахи, фантастика, драма і байопік.

Атлантида (Cold Skin)

Іспанія, Франція, 2017

Режисер: Ксав’є Жансена

В ролях: Девід Оукс, Аура Гаррідо, Рей Стівенсон, Джон Бенфілд

У нашому прокаті це «Атлантида», а в світі цей фільм дивляться як «Холодну шкіру», що, напевно, точніше передає суть, адже саме істоти із холодною шкірою і будуть одними з головних героїв картини.

Молодий метеоролог Френд провів у морі 67 днів – стільки він добирався на загублений в океані острів десь у районі Полярного кола, щоб прийняти річну вахту на метеостанції. На острові перебуває лише суворий і небагатослівний доглядач маяка Грюнер. Він каже, що попередник Френда помер від тифу, і попереджає, що залишатися на острові небезпечно. І досить швидко молодий метеоролог розуміє, що не хвороба з’їла його колегу... А острів здається безлюдним тільки на перший погляд.

 

Фінальний  портрет (Final Portrait)

Британія, 2017

Режисер: Стенлі Туччі

В ролях: Армі Хаммер, Джеффрі Раш, Клемансо Поезі, Тоні Шелуб

Дія фільму розгортається в Парижі на початку 60-х років XX століття. Художник Альберто Джакометті втомився. Втомився від визнання, грошей, дружини, будь-яких інших жінок – він має все, що забажає... Як висловився його друг: «Він щасливий лише в розпачі, коли йому некомфортно скрізь». І раптом Джакометті знайомиться з американським критиком Джеймсом Лордом, який погоджується позувати йому. Але портрет, який митець обіцяє закінчити всього за кілька годин, не готовий навіть через тижні. Альберто злиться, готовий спалити полотно, кричить на Лорда, називаючи його дикуном, а той помічає, що художник сумнівається в своїх здібностях... І, здається, нарешті отримує ту саму Некомфортність...

Відступник (Romans)

Британія, 2017

Режисери: Людвіг і Пол Шаммасяни

Актори: Орландо Блум, Джанет Монтгомері, Чарлі Крід-Майлз, Енн Рейд

Фільм заснований на реальних подіях, за якими знята й однойменна короткометражна стрічка Шаммасянів (2008), що стала лауреатом міжнародних кінофестивалів у Нью-Йорку, Род-Айленді і т. д.

Головний герой Малкольм у дитинстві став жертвою сексуального насильства. З того жахливого моменту минуло двадцять років, але час не вилікував – чоловік, як і раніше, не може забути минуле, а майбутнє пов’язує лише з помстою. Його невпевненість, замкнутість і агресивність відштовхують від нього інших людей, а його самого зсередини палить образа, нерозуміння, як жити далі, і, головне, відсутність віри в Бога...

День мерців: кровна лінія (Day of the Dead: Bloodlin)

США, 2018

Режисер: Гектор Ернандес

Актори: Софі Скелтон, Джонатон Шек, Джефф Гам, Маркус Ванко

Фільм є ремейком «Дня мерців» (1985) Джорджа Ромеро і, власне, присвятою йому – режисер помер у 2017 році від раку легенів. І ще перед початком роботи над хорором творці запевнили фанатів, що їхній «День мерців: Кровна лінія» повністю відповідатиме канону оригіналу й у ньому зомбі не лізтимуть на стіни, як у «Війні світів Z».

Світ охопив вірус, що перетворює людей на зомбі. Групі військових вдалося сховатися в катакомбах, де молода і чарівна Зої проводить досліди з пошуку вакцини. Для знаходження потрібної формули не вистачає лише одного елемента. На його пошуки відправляється група спецназівців. Зухвала вилазка в «мертву зону» обертається провалом і запускає зворотний відлік часу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ
В тему