Відео

Вийшов перший тизер-трейлер українського фільму про супергероя (відео)

Вийшов перший тизер-трейлер українського фільму про супергероя (відео)

9 січня на YouTube оприлюднили перший тизер-трейлер українського фільму «Фокстер & Макс».

Картина вийде у жанрі фентезі, пригоди та сімейна комедія.

Сюжет закрутиться навколо 12-річного школяра Макса. Якось, опинившись під мостом, герой знаходить балончик із нано-фарбами і малює собачку. Магічним чином малюнок оживає і перед Максом постає пес-наноробот Фокстер, який вражає надприродними вміннями.

Проте за Фокстером починається полювання: небезпечний злочинець зробить усе, аби заволодіти цією могутньою технологією. В одну мить життя Макса перетворюється на шалену пригоду…

Над сценарієм фільму працювали канадський сценарист Скотт Париз’єн та українська акторка і поетеса Анастасія Матешко. Режисером проекту виступив український актор, кінорежисер і член Національної спілки кінематографістів України Анатолій Матешко. Чоловік працював над такими відомими картинами, як «День народження Буржуя», «Трубач» та «Чоловік на годину».

Зйомки картини стартували влітку 2017 року в Києві. На майданчику, крім справжніх акторів, були сучасні девайси, а також високотехнологічні роботи. Нині продюсери заявляють, що домовляються про показ картини у Чехії та Польщі. Бюджет стрічки становить понад 40 млн гривень. Фільм випустять на замовлення Держкіно.

На головні ролі пробувалися близько 500 акторів. Проте робота дісталась юному Богдану Козію. Варто зазначити, що це перша роль хлопчика у повнометражному кіно. Роль однокласниці Макса – Соні – зіграє актриса Віталія Турчин. У злодія перевтілиться польський актор Томаш Освечінскі.

Ще одна важлива роль у фільмі дісталась учаснику шоу «Україна має талант. Діти», харизматичному та веселому песику Амадею. Саме він зіграє суперпса Фокстера. До речі, перший виступ Амадея на талант-шоу зібрав більше як 5 млн переглядів на YouTube.

Творці фільму обіцяють, що стрічка не дасть глядачеві занудьгувати. Фільм вийде на екрани в кінці 2018 року.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Україна
В тему