Відео

Стало відомо, хто є дружиною Винника, про його першу любов і сім’ю (відео)

Стало відомо, хто є дружиною Винника, про його першу любов і сім’ю (відео)

Виявилося, дружиною Винника є його помічниця в усіх справах, жінка, яка підспівує йому на виступах, супроводжує на всіх концертах, тримаючись у тіні слави свого чоловіка.

Олег Винник не носить обручки і не розсекречував інформації про те, хто є його половинкою. Але нещодавно журналісти каналу «1+1» дізналися правду. 

Нещодавно співак в ефірі телеканалу ZІК уперше обмовився про свої багаторічні стосунки. Другу половинку він називає не дружиною, а коханою. Чоловік зізнався, що без неї «не було б Олега Винника».

На запитання ведучої про своє життя поза музикою він відповів, що не хоче говорити на публіку про рідних, вони знають його не як артиста.

«Це та людина, яка віддала усе життя мені й без якої не було б Олега. Не було б! Вона, до речі, в мене теж талановита!» – каже про дружину співак.

Виявляється, Олег Винник давно одружений, дружині 43 роки, вона працює бек-вокалісткою і виступає разом із Олегом на сцені. У селі Сердюківка дружину Винника знають за іменем Таїсія Сватко. Місцеві мешканці кажуть, що Винник із жінкою часом приїжджають до цього села, звідки дружина родом, гуляють, зі всіма вітаються.

Одружилася пара ще на початку 90-х. Весілля тоді гуляли на два села. Обоє закінчили те саме училище.

На Черкащині у селі Червоний Кут живе мама Олега Винника Ганна Яківна. Батько помер. Обоє працювали все життя на фермі. У рідному дворі Винника можна побачити і його сестру. Жінка в літах, виглядає просто, по-сільськи. Каже, що Олег провідує їх хіба раз на рік. На запитання, чи допомагає Олег фінансово, його сестра Наталя Винник тільки стенає плечима й каже, що живуть вони з мамою на пенсію в тисячу гривень.

А однокласник Винника розповідає, що у школі Олег сидів за однією партою із дівчиною, яку звали Ніна й хлопець був до неї не байдужий. Можливо, саме вона стала праобразом пісні «Ніно». Сам Олег розповідав, що мав перше нещасливе кохання, хоча його кохана й не знала про це, не розуміла його.

«Оце мені в ньому подобається, – каже однокласник Олега Іван Євтушенко. – Що був, як кажуть, двієчником, а став людиною».

У селі Червоний Кут, звідки він родом, Олегом Винником пишаються, співають його пісні. У клубі навіть бережуть його першу гітару.  

В минулому, коли Олег здобув популярність у Німеччині, подружжя Винників жило у Берліні в маєтку. Виявляється, у Європі вчиться і їхній син-підліток, який уже багато років не був на Черкащині у селі, звідки його тато. Але його з усією сім’єю тут дуже чекають навесні, коли мамі Олега виповниться 80 років.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Україна
В тему