Відео

Мотивом вбивства Ноздровської була помста - підозрюваний зізнався у скоєнні злочину (відео)

Мотивом вбивства Ноздровської була помста - підозрюваний зізнався у скоєнні злочину (відео)

Затриманий поліцією підозрюваний у вбивстві правозахисниці та адвоката Ірини Ноздровської зізнався у скоєнні злочину і розповів про всі його деталі. Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» повідомив депутат Верховної Ради від фракції «Народний фронт», член колегії Міністерства внутрішніх справ Антон Геращенко.

«На сьогоднішній момент цей чоловік затриманий. Він зізнався у скоєнні злочину, розповів про всі його деталі. Однак зараз поліція не вважає правильним розголошувати його особистість, оскільки в подальшому це може нашкодити результатам слідства», – зазначив він.

При цьому Геращенко наголосив, що мотивом убивства Ноздровської була помста.

«Під час допиту він сказав, що на зупинці відбулася сварка, після чого він достав ніж і завдав потерпілій ударів у шию. Після скоєння злочину відтягнув її до річки, одежу, на якій залишились краплі крові, спалив у себе вдома у пічці», – розповів депутат.

Нардеп не підтвердив і не спростував поширену в ЗМІ інформацію про те, що підозрюваний є родичем племінника районного судді Дмитра Россошанського, який на смерть збив сестру Ноздровської, але уточнив, що правозахисниця вимагала покарання для вбивці сестри і за це поплатилася.

Також Геращенко припустив, що, найімовірніше, запобіжний захід підозрюваному будуть вибирати в Печерському районному суді Києва 9 січня. Обвинувачення проситиме для підозрюваного тримання під вартою. За цією статтею альтернативи внесення застави не передбачено.

Зазначимо, раніше INSIDER з посиланням на джерела в правоохоронних органах заявив, що підозрюваним у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської, якого нещодавно затримала поліція, виявився Россошанський Юрій Вікторович, 1954 року народження. Чоловік доводиться батьком Дмитру Россошанському – водієві, який у вересні 2015 року збив на смерть сестру Ноздровської – Світлану Сапатинську.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Україна
В тему

Останні матеріали