Відео

Вийшов новий трейлер захопливого трилера «Червоний горобець» (відео)

Вийшов новий трейлер захопливого трилера «Червоний горобець» (відео)

8 січня з’явився новий трейлер фільму «Червоний горобець». За декілька годин відео зібрало на YouTube 1,7 млн переглядів.

Фільм розповість про офіцера російської розвідки Домініку Єгорову та агента ЦРУ Натаніеля Неше. Завдання дівчини – вивести крота на чисту воду. Домініка, в минулому прима-балерина, пройшла навчання в школі «горобців». Там виховують жінок-агентів, які використовують свою привабливість як наживку. Між Домінікою і Натаніелем виникають почуття, що ставлять під загрозу безпеку обох держав. Доки дівчина терзається вибором, американець намагається переконати її в тому, що йому можна довіряти.

Головні ролі виконують чарівна Дженніфер Лоуренс та Джоел Едгертон. Чоловік відомий ролями у фільмах «Воїн», «Великий Гетсбі», «Козирні тузи», «Чорна меса». Лоуренс глядачі добре знають завдяки роботам у фільмах «Люди ікс», «Голодні ігри», «Афера по-американськи».

Майбутній американський шпигунський трилер – робота режисера Френсіса Лоуренса. Картина заснована на однойменному романі Джейсона Меттьюса. Серед інших відомих робіт кінорежисера «Костянтин: Повелитель пітьми» (2005), «Я – легенда» (2007), «Води слонам!» (2011) та три частини антиутопічної картини «Голодні ігри», в яких також головну роль виконала Дженніфер Лоуренс.

Цікаво, що зйомки картини відбувались і поза межами голлівудських павільйонів. Виробництво фільму почалося 5 січня 2017 року в Будапешті. Зйомки фільму стартували 25 квітня 2017 року в Братиславі, Словаччина. 29 квітня зйомки проходили у Відні, Австрія.

Також варто зазначити, що у невеликій ролі у фільмі з’явиться український актор Сергій Полунін. 28-річний артист балету вже встиг засвітитись у таких нашумілих голлівудських проектах, як «Вбивство у "Східному експресі"», а в листопаді 2018 року зіграє епізодичну роль у казці «Лускунчик і чотири королівства».

Вихід у широкий прокат у США запланований на 2 березня 2018 року. В Україні фільм вийде 26 квітня.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ
В тему