Відео

Українська верхівка на чолі з Президентом відзначила католицьке Різдво на Прикарпатті (відео)

Українська верхівка на чолі з Президентом відзначила католицьке Різдво на Прикарпатті (відео)

Президент України, а також іще кілька відомих політичних діячів провели вихідний день 25 грудня – Різдво – у резиденції глави держави в селі Гута Богородчанського району, що на Франківщині. Пише Страна.uа.

За інформацією видання, Петро Порошенко прибув у президентську резиденцію ще в суботу, 23 грудня, а вже 25 грудня до нього приєдналися високопоставлені гості.

«Разом з Петром Порошенком католицьке Різдво святкували спікер Верховної Ради Андрій Парубій (греко-католик), секретар РНБО Олександр Турчинов (баптист) та Генеральний Прокурор Юрій Луценко (православний)», – пише видання.

Довідково:

Президентська резиденція «Синьогора» вважається однією з найрозкішніших мисливських держрезиденцій. Розташована вона біля села Гута Богородчанського району Івано-Франківської області в гірському масиві Горгани. Її площа 10 866 га.

На території є розкішні гостьові котеджі, зимовий сад, вертолітний майданчик, мисливські вишки, лижна траса з підйомником, невеликий зоопарк з ведмедями, вольєри, ставки і багато іншого.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Україна
В тему