Відео

Голос. Діти: перемогла Данелія, хоча лучанка Ліза теж заслуговувала на першість (відео)

Голос. Діти: перемогла Данелія, хоча лучанка Ліза теж заслуговувала на першість (відео)

Мабуть, ні для кого вже не секрет, що переможницею 4 сезону проекту «Голос. Діти» стала десятирічна Данелія із Казахстану. Безперечно, дівчинка дуже талановита й заслуговує на перемогу. Однак сказати, що Ліза Яковенко із Луцька менш обдарована – просто неможливо. І на перше місце наша учасниця заслуговує на 100 %.

До слова, у суперфіналі Ліза була єдиною українкою. Ще один її опонент Олександр Міньйонок родом із Білорусі.

У суперфіналі Ліза фантастично виконала пісню Адель Set Fire To The Rain. Просто послухайте це – і вам захочеться ще і ще насолоджуватися цією музичною композицією, яка звучала не гірше, а може, навіть краще, ніж у самої Адель!

Що ж, хай там як, а Лізу в майбутньому, очевидно, чекає світова слава і на пісенних конкурсах за кордоном нашу зірочку можуть оцінити навіть вище, ніж в Україні, бо її голос – це справді космічне явище. Однак інша пісня – «Ноченька» Тіни Кароль, яку Ліза виконувала у першій частині суперфіналу, – була для дівчини явно заслабка. Її голос вимагав більшого простору і можливості для розкриття, і незрозуміло, чому Могилевська зупинила свій вибір саме на «Ноченьці». Наталя Могилевська сказала, що головна перемога Лізи в проекті вже відбулась і для дівчини почалося нове життя. Погодимось із Наталкою: Ліза вже перемогла, бажаємо їй нових творчих перемог!

Що ж до учасника Олександра Міньйонка, то найліпше й найорганічніше він виглядав у першій частині півфіналу, виконуючи пісню Алексєєва «Доторкнись». Це справді виглядало стовідсотковим попаданням у ціль. А от у другій частині з піснею The Black Eyed Peas Let's Get It Started Олександр явно відставав від своїх конкуренток.

Вразила особиста історія цього хлопця – виявляється, його мама страждає від онкозахворювання і саме для неї Олександр виступав і прагнув здобути перемогу. Хай там як, ми впевнені, що мама гордилася своїм сином – майбутньою зіркою, якого теж чекає велике майбутнє. Його природність на сцені очевидна, Олександр став улюбленцем мільйонів дівчат. І це – лише початок.

А щодо переможниці Данелії Тулєшової, то її перемогу передбачали й пророкували. Дівчинка справді має дуже потужний і проникливий голос. Вона не по-дитячому пройнялася словами пісні й викладалася на повну, вражаючи глядачів своїм співом. Дуже вдалим був вибір фінальної композиції Океану Ельзи «Не твоя війна».

Мабуть, саме такий влучний вибір став однією із причин блискучої перемоги Данелії. Трохи дивно і навіть якось занадто швидко бризнули сльози з очей Діми Монатика, буквально з перших секунд співу Данелії він залився слізьми. Ну що ж, можливо, це дійсно від надміру емоцій, та й, крім того, такий хід додав виконанню емоційності,  насиченості. Дівчинка перемогла, викликавши овації й отримавши сотні схвальних коментарів. Багато хто в Україні та Казахстані писав про те, що її пісня стала потраплянням у десятку. Треба було бачити приголомшений вираз обличчя її мами, яка вірила й не могла повірити у перемогу доньки. Вітаємо переможницю і дякуємо за чудовий проект і фантастичне вчорашнє шоу, адже хітів і оригінальних творчих рішень на сцені проекту «Голос. Діти» вчора було більше ніж достатньо. Навіть шкода, що проект завершився. Однак для цих талановитих дітей усе тільки починається.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Україна
В тему

Останні матеріали