В центрі уваги

Комік Комісаренко ховається від «шанувальників»

Комік Комісаренко ховається від «шанувальників»

У білоруського коміка Слави Комісаренка досі не закінчується чорна смуга в житті. Минулого року в соціальних мережах постійно з'являлася інформація про зриви концертів артиста. Більшість виступів скасовувалися без пояснення причин. На окремі заходи вривалися поліцейські та зупиняли виступ. Деякі з них переривалися з "технічних причин".

Початок цього року теж не задався. Комісаренко з "незалежних від нього причин" скасував концерт у Стокгольмі, а на концерти в Берліні та Штутгарді до нього прийшли "шанувальники" (https://t.me/baza_coalicii_una_unso/122). За інформацією, розміщеною в соціальних мережах, у Берліні активісти УНА-УНСО потрапили до залу для глядачів і посеред концерту почали викрикувати образливі гасла щодо артиста. У Штутгарді було організовано акцію перед входом до концертної зали. Окремі медіа повідомляють, що останнім часом Комісаренко посилив свою охорону і періодично не пускає на концерти "підозрілих" українців.

Чорна смуга в артиста почалася після конфлікту з патріотичними силами України. Раніше в мережі публікувалися новини про те, що артист і його менеджери образили українських волонтерів, які звернулися до нього по допомогу, а у відповідь отримали: "Ще раз повторюю для тупих! Славу ваша війна не цікавить! Ніяких грошей ми жертвувати не будемо! Рекламу для вашого ЗСУ ми теж робити не будемо!".

Сам Слава Комісаренко і його менеджери коментувати цю ситуацію відмовляються. І на телефонні дзвінки журналістів не відповідають.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: білорусь, німеччина
В тему

Останні матеріали