В центрі уваги

Тетяна Мушит: «Ми працюємо, щоб ви усміхалися!»

Тетяна Мушит: «Ми працюємо, щоб ви усміхалися!»

Студія стоматології Тетяни Мушит Studio Dentale — професійна команда кращих стоматологів, які роблять усмішки красивими і здоровими за допомогою лікування, протезування, ортодонтії, професійної гігієни, профілактики карієсу, ендодонтії, хірургії, стоматологічних послуг для дітей.

«Не відкладайте здоров’я своєї усмішки на потім! Вчасно вилікувані зуби збережуть ваші кошти», — впевнена власниця стоматології, стоматолог-ортодонт Тетяна Євгенівна Мушит.

Про підсумки року, принципи та переваги для клієнтів, професійних стоматологів, які працюють у Студії стоматології, — у розмові з Тетяною Євгенівною.

Ключові досягнення Studio Dentale в 2023 році

«Ми суттєво покращили точність діагностики та ефективність лікування завдяки запровадженню нових технологій у нашій клініці.

Завдяки віртуальному консультуванню та зручній онлайн-реєстрації спостерігаємо збільшення задоволеності клієнтів та високі оцінки у рейтингах.

До слова, про наш Центр стоматології гарно відгукуються як клієнти, так і колеги — професійні стоматологи», — розповідає Тетяна Мушит.

Основні принципи та переваги Студії стоматології

«Серед головних наших принципів я виділяю забезпечення високого стандарту лікування та дотримання найкращих стоматологічних практик, тож ми пропонуємо пацієнтам персоналізоване лікування, враховуючи унікальні потреби та побажання кожного пацієнта, що забезпечує оптимальний результат.

Ніколи не стоїмо на місці, постійно розвиваємося, тож активно впроваджуємо сучасні передові медичні технології для точної діагностики та ефективного лікування.

З кожним нашим пацієнтом ми налагоджуємо чітку й ефективну комунікацію щодо стану здоров'я та процесу лікування. При цьому дотримуємося високих етичних норм у взаємодії з пацієнтами.

Загалом для нас на першому місці стоїть забезпечення комфорту та задоволення потреби кожного нашого пацієнта незалежно від того, чи це постійний наш клієнт, чи новий», — деталізує Тетяна Євгенівна.

Професійність стоматологів підтверджують численні позитивні відгуки

«Мені дуже приємно, коли до нас приходять люди, які дізналися про нас не з рекламних публікацій, а саме завдяки рекомендаціям тих, хто вже в нас лікувався. Причому багато хто йде до конкретного стоматолога.

Отож, те, що ми в центрі постійно працюємо над професійним розвитком наших лікарів, є правильним шляхом. Наші лікарі завжди в курсі останніх тенденцій у стоматології. Вони постійно навчаються та беруть участь у професійних семінарах і конференціях для оновлення знань.

Кожен з наших лікарів має відповідні сертифікати та ліцензії, які підтверджують високий професійний рівень.

Тому як висококваліфіковані та досвідчені стоматологи вони надають якісне медичне обслуговування», — розповідає про персонал центру Тетяна.

Нові підходи в роботі — запорука якісного надання медичних послуг

«У своїй роботі ми постійно впроваджуємо нові підходи та рішення. Так, використовуємо передові апарати й обладнання для точної діагностики стану орального здоров'я, для безболісного лікування і покращення загоєння тканин.

Перейшли до електронної системи збереження медичної інформації для зручності та безпеки даних.

Ввели звітні розцінки на медичні послуги, щоб пацієнти мали чітку картину щодо витрат.

Активно використовуємо платформи соціальної мережі для поширення корисної інформації щодо стоматологічного здоров'я та профілактики, адже, на наше переконання, саме профілактика і рання діагностика дуже важливі для стоматологічного здоров'я», — наголошує Тетяна Євгенівна.

Привітання з Різдвяно-Новорічними святами

Колектив Студії стоматології Тетяни Мушит Studio Dentale від щирого серця вітає наших пацієнтів, колег та друзів з Новим роком та Різдвом Христовим!

Бажаємо тепла й затишку в колі рідних і близьких. Нехай наступний рік принесе радість, успіхи та незабутні миті щастя. Зичимо вам здоров'я, удачі і світлих подій кожного дня!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк, Стоматологія
В тему

Останні матеріали