В центрі уваги

Ірина Малій: «Допомагаю ніжкам бути не тільки гарними та доглянутими, а й здоровими»

Ірина Малій: «Допомагаю ніжкам бути не тільки гарними та доглянутими, а й здоровими»

Спеціаліст-подолог у Луцьку Ірина Малій піклується про те, щоб ніжки були здоровими. Вона наголошує, що люди не повинні маскувати проблеми ніг за допомогою штучного покриття, а мають звертатися по професійну допомогу.

«У сфері краси я вже 10 років. Мій досвід розпочинався з нігтьової естетики, зокрема естетичного манікюру та педикюру. Проте коли почала спостерігати у багатьох своїх клієнтках проблемні нігті й ступні, то зрозуміла, що просто замаскувати зовнішні недоліки, що, зокрема, і робить майстер педикюру чи манікюру, це не вихід, цього замало. Не треба жити з хворобами, треба їх лікувати.

Відтак три роки тому розпочала діяльність подолога-практика у Луцьку. Наразі подологія, яка спеціалізується на проблемах стопи й нігтьового апарата ноги, більш широко представлена за кордоном, а в Україні менше. Це зовсім не означає, що в українців нема проблем, а більше скидається на те, що вони мало приділяють уваги своїм ніжкам.

Хоча з кожним роком я бачу дедалі більше свідомих людей, які розуміють, що просто нафарбувати нігті не достатньо. Тож шукають не майстра-естета, а майстра-подолога.

Подологія — це спеціалізація на стику косметології та медицини, і майстер зобов’язаний не тільки наводити красу, але й призначати терапію, давати рекомендації щодо догляду за стопами. Якщо він бачить, що проблема вимагає втручання фахівців із суміжних сфер (міколога, флеболога, ортопеда), він рекомендує звернутися до них, контролюючи хід лікування».

Чи важливо для майстра-подолога проходити навчання і саморозвиватись?

Так, дуже важливо. Попри досить великий досвід, я щомісяця прохожу кілька семінарів, тренінгів як онлайн, так і офлайн. Адже подологія, як і будь-яка галузь, розвивається шаленими темпами, і важливо бути в курсі останніх тенденцій.

Вчусь у подологів, які є справжніми професіоналами, на сьогодні досягли великих вершин та прагнуть вивести цю галузь на офіційний державний рівень.

Я є дійсним членом закритого клубу однодумців PODO BUSINESS CLUB, які постійно прогресують, розвиваються, діляться вирішенням проблем у сфері подології. Партнером цього клубу є український виробник космецевтики преміумкласу, єдиний у сфері подології, який використовує унікальну запатентовану технологію низькомолекулярної основи та комплекс складних пептидів як актив, що дозволяє засобам глибоко проникати у нігті та шкіру, даючи дуже швидку динаміку відновлення.

Які переваги отримує клієнт, звертаючись до майстра-подолога?

Подологи використовують професійне обладнання, що дає змогу забезпечити відмінний результат роботи. За допомогою цього апарата виконується професійне оброблення стопи.

Обов’язково при роботі з клієнтами спеціаліст користується мегазручним анатомічним кріслом, яке буде комфортне як для людини, яка прийшла зі своїми проблемами, так і для самого майстра.

Подолог використовує дорогий інструментарій та спеціальні фрези, яких зазвичай не має майстер нігтьової естетики. Зауважу, що всі інструменти проходять ретельну дезінфекцію та стерилізацію.

Спеціалісти-подологи застосовують дієві протоколи для вирішення проблем стопи та нігтьового апарата; підбирають професійну космецевтику для догляду за шкірою; використовують забір біоматеріалу на визначення патогенних мікроорганізмів.

Тож запрошую завітати до мене на консультацію, і я з радістю допоможу підтримувати красу ваших ніжок. Нехай ваші ніжки будуть приводом для гордості та заздрості!

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк
В тему