В центрі уваги

Марина Коняхіна: «Запрошую вас у світ особистісних трансформацій!»

Марина Коняхіна: «Запрошую вас у світ особистісних трансформацій!»

Марина Коняхіна — засновниця Міжнародної Студії Розвитку та Трансформацій, переможниця TOP 100 masters, всеукраїнського конкурсу «Заяви про себе» у номінації «Майстер Енергопрактик» (м. Київ), змагалася за кубок з переможцем Битви екстрасенсів, езотерик (езотерика без шизотерики), сертифікована канадським університетом NLP practitioner, ведуча трансформаційної гри «Лінія Життя», авторка індивідуального курсу самодопомоги за допомогою метафоричних карт Total Transformation, Ваш Провідник у Світ Трансформацій.

Дуже часто в нашому житті трапляються такі моменти, що ми не знаємо, в якому напрямку рухатися, як вирішити поточну ситуацію. Щось незрозуміле відбувається у нашому житті або коли у всіх сферах хаос — і ми не бачимо шляхів вирішення.

Запрошую вас у світ особистісних трансформацій!

Особистісна трансформація починається з усвідомлення того, що потрібно щось у житті змінювати. Як це зробити? З чого почати?

Особистісна трансформація — це  початок ваших позитивних змін.

Це процес зміни свідомості, поглядів, цінностей, поведінки, звичок, мислення, що допомагають вам досягти більшої гармонії та щастя в житті. Спочатку змінюємося ми, а потім усе навкруги нас. Це перетворення, яке відбувається на рівні розуму, емоцій, духовності та підсвідомих програм.

Якщо ви не знаєте, з чого почати вашу трансформацію, почніть із самоаналізу. Поспостерігайте за собою і запитайте себе: «Що мені потрібно змінити в своєму житті?»,  «Які цілі і мрії я маю?», «Що для мене означає щастя?».  З моменту, коли ми знаємо свої бажання і потреби, ми можемо простіше визначити свій шлях.

Я НЕ ПРОВОДЖУ ТЕРАПІЙ! НЕ ПРАЦЮЮ методом практичної психології і т. д.!

Моя ціль під час першої консультації — зрозуміти запит клієнта та потреби. Під час другої консультації — ЕКОЛОГІЧНО ВИРІШИТИ. У мене багато інструментів у роботі, також є авторські методики. Працюємо лише на РЕЗУЛЬТАТ!

Ви маєте також чітко розуміти: 50 відсотків — моєї роботи, 50 відсотків — вашої роботи. Лише вашого бажання недостатньо. Чарівних таблеток не існує. Кому потрібна чарівна таблетка – у мене її немає! За вас ніхто й нічого не зробить і не скаже, що робити.

Працюю у двох напрямках: трансформаційному та езотеричному. Обов'язково! Езотерика без шизотерики!

Перша зустріч — знайомство — 20 хв. безкоштовно.

Я допомагаю вам розуміти ваші емоції та знаходити конструктивні, екологічні способи проживання емоцій та почуттів і взаємодії з навколишнім світом. Це допоможе вам краще розуміти себе й інших людей і покращити комунікацію та взаємини.

Нехай особистісна трансформація стане новим початком вашого нового життя!

Запрошую вас у Світ змін, де кожен крок на шляху до впевненості, гармонії та щастя буде вирішальним. Ви заслуговуєте насолоджуватися кожною миттю, використовувати свій потенціал і бути найкращою версією себе!

Хочу висловити свої найщиріші побажання у Новому році.
Бажаю вам здоров'я, щастя, любові та гармонії у всіх сферах життя.
Нехай ваші мрії збуваються, а життя наповнюється яскравими кольорами, позитивними емоціями та змінами.
Вірю, що разом ми зможемо робити цей світ кращим.
Нехай цей рік принесе вам нові досягнення й перемоги.
Бажаю вам незабутніх моментів і приємних вражень у 2024 році. Дякую, що ви зі мною! Дякую за довіру! З Новим роком!


Facebook — Коняхіна Марина.
Instagram — koniakhina_maryna.

Луцьк, пр-т Волі, 4Б, оф. 1.
Обов'язковий попередній запис!
Працюю онлайн по всьому світу та офлайн.
Тел. +380663099954 
З повагою
засновниця «Міжнародної Студії Розвитку та Трансформацій» Марина Коняхіна

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк
В тему