В центрі уваги

4 причини обрати EVA килимки для машини

4 причини обрати EVA килимки для машини

Використання килимків в машині – необхідне. Це допомагає не лише не пропускати вологу та бруд до кузова, але і підтримувати чистоту. Якщо раніше можна було уявити лише такі опції, то сьогодні, якщо оберете EVA килимкиотримаєте ще і можливість створити стильний інтер’єр. Про цю та інші переваги, поговоримо детальніше далі.

Причина №1: Сучасний і універсальний матеріал

Ева – це скорочено етиленвінілацетат, він же спінений каучук. В особливості хімічних формул занурюватись не будемо, однак скажемо, що цей полімерний матеріал має унікальні характеристики. Для їх досягнення відбувається змішування компонентів та використовується спеціальне обладнання. Ось ключові параметри матеріалу:

  • тепло- та звукоізоляційні властивості;
  • зносостійкість і довговічність;
  • стабільність технічних параметрів, незалежно від температури та інших зовнішніх чинників;
  • нездатність накопичувати вологу в структурі;
  • практичність в будь-якому сезоні.

Ева-килимки – це дійсно унікальне рішення, причому оцінили їх не лише автомобілісти. Їх, наприклад, використовують як придверні та навіть просто в тих місцях, де необхідні згадані властивості.

Причина №2: Продумана конструкція

На відміну від гумових килимків, eva не мають бортика, чим вони дуже зручні. Для того, щоб під ногами не утворювалась калюжа, а також не потрібно було декілька разів на день виливати воду, передбачена особлива структура – комірки. Вони бувають у вигляді ромбів або сот. Саме в них збирається і затримується як волога, так і бруд, в тому числі пісок. Цікаво, що місткість структури різна, в сотах поміщається більше. В залежності від розміру виробу це може бути навіть декілька літрів. Специфічна структура дозволяє з одного боку утримувати все що сиплеться чи зливається з взуття, з іншого не утворювати калюжу, а отже і дискомфорт.

При цьому, скільки б часу в килимку не знаходилась вода, вона не буде в нього вбиратись, як, наприклад, у войлочні. Коли з’явиться можливість, просто витягніть з машини і вилийте/висипте все що в середині.

Причина №3: Безпечність та зносостійкість

Матеріал eva дійсно дуже зносостійкий, адже він не втрачає своєї структури навіть після зминання чи іншого механічного впливу. Як результат, килимки довго залишаються такими ніби вони щойно придбані.

Що стосується безпечності, то eva екологічний матеріал, він не виділяє жодних токсинів чи неприємних запахів, незалежно від пори року, температури та інших умов. Спінена структура запобігає всотуванню, тому вся волога на поверхні.

Причина №4: Широке різноманіття та привабливий вигляд

Багато автовласників звикли, що їхні килимки чорні, максимум темно сірі. EVA, зробили прорив в цьому плані. Зазвичай запропоновано десяток кольорів самих килимків, плюс до цього ще декілька варіантів окантовки по периметру. Лише вам обирати який підходить. Плюс до цього, виробництво здійснюється за лекалами заводських килимків, тому вони лягають в салоні ідеально.

Джерело: сайт evasota.com

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему