В центрі уваги

Іванна Жилінська: «Допоможу зробити фігуру вашої мрії без пластичних хірургів»

Іванна Жилінська: «Допоможу зробити фігуру вашої мрії без пластичних хірургів»

Косметолога, майстра епіляції Іванну Жилінську добре знають у Луцьку. Адже за багато років через її умілі руки «пройшло» понад 500 клієнтів, багато з яких стали постійними. Ба більше, тепер рекомендують Іванну подругам, знайомим, приводять до неї у кабінет чоловіків і дітей.

Як майстер Іванна постійно вдосконалює свої вміння завдяки плідному навчанню на семінарах, курсах та конференціях. І щоразу, відвідуючи ці професійні заходи, дізнаючись щось нове, майстер розуміла, що віднаходить ще більше можливостей бути корисною для клієнтів.

Здавалося б, досягнувши таких результатів, можна просто надавати послуги епіляції на професійному рівні, так би мовити, за «накатаним» шляхом. Більшість майстрів так би й робили. Але не Іванна Жилінська! Адже вона точно знає: «Сидіння на місці не дасть результату. Тож, якщо продовжувати сидіти на тому ж місці й розмірковувати, вийде чи ні, то нічого не зміниться».

Тому, попри непросту економічну ситуацію у країні та війну, Іванна вирішила допомагати жінкам отримувати позитивні емоції завдяки спогляданню молодої здорової шкіри та власної гарної фігури!

Відтак придбала для свого косметологічного кабінету апарат кавітації та RF-ліфтингу, який тепер допомагає жінкам у Луцьку швидко зменшити обсяги тіла, боротися з целюлітом, при цьому забезпечуючи ефективний та стійкий результат.

Як відповідальний майстер першою, хто випробував на собі дію цього чудодійного апарата, стала сама Іванна. І результати її просто приголомшили!

— Кавітація та RF-ліфтинг не спрямовані на те, щоб «загнати» жінок у якісь рамки краси, а підкреслити їх принадливі форми, забрати те «зайве», без якого кожна моя клієнтка, яка спробує дію апарата, почувала себе комфортно у власному тілі. Причому без якихось неприємних наслідків, синяків чи гематом.

Так, кавітація проникає вглиб шкіри, знищуючи накопичений жир та забезпечуючи чистоту і свіжість. Пори стають менш помітними, а шкіра — чистою та гладкою. А RF-ліфтинг стимулює вироблення колагену й еластину, забезпечуючи підтягнутість і звуження шкіри. Результат? Помітний результат після першої процедури; розщеплюються навіть найщільніші жирові відкладення. Молодість і пружність повертаються! — розповідає Іванна.

— Крім того, за допомогою цього апарата можна застосовувати такий інноваційний метод апаратної косметології, як  ліполазер, або лазерний ліполіз. За його допомогою без проведення хірургічної ліпосакції можна відновити або зберегти гарний, витончений зовнішній вигляд свого обличчя й тіла. Явними перевагами ліполізу є швидкість впливу, безболісність, короткий реабілітаційний період.

Бажаєте відчувати м'язи пружними та сильними? Тоді вам на допомогу прийде міостимуляція — так звана «гімнастика для ледачих». Це відмінний варіант для підтримки мускулатури в тонусі, а внутрішніх органів — у працездатному стані.

Де знайти дієвий апарат для міостимуляції? У косметологічному кабінеті Іванни Жилінської!

Процедура міостимуляції дає швидкий ефект на м'язові тканини, активізує обмінні процеси; прискорює циркуляцію крові; зміцнює стінки судин; підсилює відтік лімфи; сприяє виведенню токсинів з організму; насичує киснем верхні шари шкіри; розщеплює жирові відкладення; зменшує прояви целюліту; стимулює роботу серцево-судинної системи; сприяє оздоровленню всього організму.

Отож, запишіться на кавітацію+RF-лістинг та на міостимуляцію до майстра Іванни Жилінської — й відчуйте на собі ефективне безопераційне схуднення вже сьогодні!

Viber, Telegram 0950733463
Instagram i_v_a_n_u_s_h_k_a_
Адреса: Проспект Відродження 15 А 

 Ірина Белоцька

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк
В тему