В центрі уваги

Кухонний посуд: вимоги та особливості вибору

Кухонний посуд: вимоги та особливості вибору

На кухні ресторанів та кафе посуд та інвентар є одним із факторів успішної роботи закладу. Якість, надійність, функціональність кухонного приладдя забезпечують якість приготування страв та зручність кухарів.

кухня

Загальні вимоги до кухонного посуду

У кожному ресторані, кафе чи барі кухонний посуд та інвентар мають бути якісними та надійними, щоб витримувати високі температури, часте використання. Професійний посуд для кухні відповідає цим вимогам повною мірою.

Виробники, що спеціалізуються на створенні кухонного та столового посуду для ресторанів, пропонують широкий асортимент виробів різних форм і розмірів, а завдяки ергономіці забезпечується зручність використання та ефективність.

Придбати все необхідне для оснащення ресторанів, кафе та барів пропонує компанія Accord Group. У каталозі представлений широкий асортимент якісних товарів від провідних світових виробників, професійні менеджери допоможуть зробити вибір з урахуванням бюджету та потреб.

Особливості кухонного посуду

Кухонний посуд – це не тільки набір інструментів, а й частина концепції ресторану чи кафе, від її якості та функціональності залежить успіх роботи шеф-кухаря. З урахуванням цього виробники пропонують вироби, що відповідають вимогам до професійного посуду.

  • Кухонний посуд для ресторанів виготовляється з міцних та високоякісних матеріалів, що забезпечує міцність та тривалий термін служби.
  • Ефективність та швидкість приготування страв залежить від теплопровідності. Каструлі та сковорідки з нержавіючої сталі, алюмінію, чавуну рівномірно розподіляють тепло, покращуючи смак та якість страв.
  • Універсальність. Посуд має бути сумісним з різними типами плит: газовими, електричними, індукційними. З цієї причини багато хто віддає перевагу посуду з багатошаровим дном.
  • Зручність та ергономіка. Ручки та кришки кухонного посуду виготовляються з урахуванням зручності під час роботи, це важливо для комфорту кухарів.
  • Легкість очищення. Професійний кухонний посуд легко миється завдяки антипригарному покриттю та стійким до плям поверхням.
  • Різноманітність форм та розмірів. Наявність не тільки стандартного і спеціального посуду та інвентарна, наприклад, каструль для пасти, сковорідок вок, багатофункціонального бейн-марі, оптимізують процес приготування різних страв.

Продукція провідних виробників, що пропонують товари для оснащення кафе, ресторанів та барів, відповідає вимогам до професійного посуду та інвентарю, характеризується високою якістю та довговічністю.

Популярні виробники кухонного посуду

  • Німецький виробник Fissler випускає посуд із нержавіючої сталі, алюмінію та кераміки. Продукція відрізняється високою якістю та функціональністю.
  • Польська компанія Stalgast є одним з провідних виробників посуду та інвентарю для кафе та ресторанів, пропонує широкий асортимент столового та кухонного посуду, інвентарю.
  • Американська компанія All-Clad пропонує високотехнологічні кухонні товари, які впроваджують найкращі інновації. Нержавіюча сталь вищої якості та інженерна точність роблять їхню продукцію бездоганною.
  • Компанія Empire створює якісний кухонний посуд та елегантні столові набори професійного призначення. Продукція Empire відрізняється високою якістю та надійністю, виготовлена з нержавіючої сталі, алюмінію, чавуну, кераміки та інших матеріалів.

У ресторанному бізнесі важлива кожна деталь, і кухонний посуд є запорукою ефективності. Надійні та високоякісні кухонні речі відіграють ключову роль у забезпеченні зручності роботи співробітників, дозволять створювати страви високої якості та скоротити час приготування.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему